Zanimljiva tema. Ne znam po cemu su to stranci hladni ? Balkanci i nasa dijaspora su ubedljivo najgori. Zato i kukaju kako ih tamo toboze niko ne prihvata.
Pa ja ne znam Srbina (u daljem tekstu Balkanca) da nije nekog zaj*bao. Mada nije bilo tako oduvek. Pre su mnogo redje ljudi dobijali cepanice, cigle, umesto npr tableta, laptopa...
Ako je srpska toplota to sto se neko dobro narolja alkoholom i okrene turu u gradu i to sto gotovo svaki Srbin izlazi svaki dan nedeljno, onda...
Pa cak i na autoputu desilo mi se xxx puta da kamion zaobilazi kamion JER GA MRZI DA STANE TJ USPORI, pa su me milimetri delili od smrti iako sam bio na ivici puta (samo da skrenem u zbunje). A bilo je i izletanja. Mislite da su stali ? Ebe im se.
Mi Srbi smo veoma netolerantan narod. Gledamo tudja posla. Eto kao u klipu gore vidimo kako Holandjani rese problem biciklizma. U Srbiji niko nikog ne *be ni 5%. Pokazao sam ja srednji prst mnogim degenericima u saobracaju, al' sta to vredi ?
Sta vredi nekom ko je poginuo, sto cr njegov ubica da odlezi 3 godine ? Nista.
O srpskom postenju, laganju i lopovluku nemam reci. Mislim kupio sam lazni Samsung Galaxy S5, pa je prodavac kibnuo. Isao sam da vidim jedan bicikl uzivo, ispalo je da vlasnik ima 2 ista, slikao lepsi, meni tura gori. Podvala.
A tek o nasoj toleranciji na gejeve ? Pa gde tek tu trositi reci. Meni apsolutni ne smetaju, dok bi ih pola Srba na srmt ubilo. A kad tuku devojku na sred ulice, ne smemo da "prd*emo". Jos se slika za YT.
Deca su nam sve veci delikventi. Sto se vidi po skolama. Standard nam je apsolutna nula. Stavise zvanicno bi Srbija cak i u Africi bila na dnu tabele, cak i ispod jedne Kenije. Koju god statistiku (sem sporta) da pogledate mi smo medju 10-20% najgorih u svetu.
Cak smo i po medicini najgori u Evropi. Zato u Srbiji umre svaki drugi pacijent.
A tek sto smo moralna i iskrena nacija ? Pa sem sto imamo polu-diktatora, visedecenijske lazove, imamo i tu cast, da budemo talog Evrope, odakle ljudi mole Boga da pobegnu. Sto se vidi po dijaspori koja cini skoro 50% svih Srba (racunajte da mnogi se ne odjavljuju, jer je komplikovano).
A vala i na "mirko" nivou smo povrsniji ljudi od Evropljana. Ne generalno. Iz iskustva. U Srbiji su cak i zene povrsne, izbirljive, hoce sve da dobiju , a sipak da daju. A za nas muske se isto zna.
I tako bio ja u Poljskoj i upoznao vise prijatelja za 3 meseca nego sto cu ovde ikada. Devojke im prelepe (po nekima najlepse na svetu uz Venecuelanke). Jedna od tih je i moja devojka.
Tako da pre nego sto krenemo da lupetamo kako je EU losa, kako su hladni, drski... treba da se zagledamo sta smo tek mi. Uzgred cim cuju za Balkan okrecu ocima. Kao sto mi sprdamo Sirijce (jer smo nehuman narod) i ostale Azijate i Afrikance, koje smo cak putem Interneta zdusni proterivali "dalje", tako smo i mi njima zemlja treceg sveta.
Talog Evrope. U svemu.
Druže, ne znam ko si, ali svaka ti je na mestu! Moraću da sačuvam negde sve što si pisao... U potpunosti se slažem sa svim što si napisao iako nisam sve pročitao
morao sam prvo da te podrzim, pa cu pročitati!
A vidim da svi ostali koji te napadaju žive od istorije
ne mogu da verujem, zato i idemo u nazad! "Svaka vam čast"!
A vi "istoričari", pročitajte Archibalda Rajsa, on će vam reći šta je problem! E to je čovek rekao pre 100 godin. Ako to ne skapirate, imate problem
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk