Promenio se i sistem vrednosti, sto vise promaje u glavama, to vise nezainteresovanosti za tudje probleme.
Eee, kako bih ja voleo da se niko sem mene ne brine za moje probleme... Nema to nikakve veze sa promajom u glavi... Ljudi koji žive u normalnim državama , što naša svakako nije, ne brinu u tuđim stvarima, pa i problemima...Nego gledaju sebe, bave se sobom... Pa sad ti reci ko bolje živi, mi ili oni tamo levo , desno , gore i dole od nas na geografskim kartama? Proveo sam jedan kratak period u NL... Kuća spratna, a sa prvog sprata vidim pet okolnih dvorišta, dnevnih soba, kuhinja i ostalog u kući...Tako i svi ostali vide kao i ja...ALi nikog ne zanima šta onaj drugi radi, gledaju svoja posla...Mene jeste malo zanimalo , zato što mi je čudno, pa sam malo gledao , jer sam na žalost iz takvih krajeva došao...Ali vrlo brzo bih se navikao na "savremeni" život!
Pišem sve ovo jer ja se ne guram u tuđe probleme, tj.trudim se da se bavim sobom a ne drugima, a smatram da nemam promaju u glavi! Tako da si me na neki način uvredio...Kad neko hoće pomoć od mene, neka traži, daću mu je ako mogu vrlo rado...
E taj lik što je izašao sa 4000din robe, e vala neka je... Da ima normalnih zakona, i za 4 din bi bio sankcionisan, kao što je to u NL...Nema nikakve granice kao što je kod nas tih 5000din...