Danas sam probao ovu od 300mm i bas je problem bez nosaca, tako da sam odustao od kupovine iste. Montaza na nacine kao sto si pokazao je skoro pa nemoguca misija. U decembru cu na put pa cu pokupiti negde novu 54 ili 540. Ima ih za 60-ak evra nove. I ovu sadasnju sam platio novu 25 GBP .
Zastita bicikla
Postavljeno 25 November 2016 - 09:59 PM
Cele brave. Ako je sam U deo 30 cm, brava cenim da bi bila još nekih 5 cm, ali na mom bajsu ima komotno mesta. Svakako stoji sa strane.
Jedino ako se nosi nešto na pak tregeru, onda je nezgodno - tada je svakako bolje imati neki nosač, makar improvizovan.
Postavljeno 26 November 2016 - 12:57 PM
X plus su od 65e pa navise u EU. Kod nas malo skuplje.
Bordo cu da razmislim. Oni spojevi su mi uvek bili po znakom pitanja.
Bordo Granit X-plus je odlično urađen.
Jeftinija serija, bez te Granit X-plus oznake je lošije urađena i ona se lomila na spojevima.
Postavljeno 28 November 2016 - 09:25 PM
Citam na dosta mesta po netu sa im Bordo serija pravi problem sa kljucem. Zaglavi se...
Isti patent kao na ostalim Granit bravama. Postoji jeftinija, loša varijanta, koja se isto zove Bordo, bez dodatka Granit X-plus, pa to verovatno unosi zabunu. Meni radi super već godinama, i kiša, sneg, sunce - radi super.
Postavljeno 19 December 2016 - 11:43 AM
Elem, razliku izmedju 54 i 540 ne vidim nikakvu sem izgleda. Cak na U delu od 540 pise Abus 54/160 tako da je verovatno i kvalitet identican. U deo 54 se lako zakkjucava sa 540 bravom i obrnuto.
Nadamo se da nikada necemo saznati u praksi kako radi .
Postavljeno 15 February 2017 - 05:52 AM
Ispravi me ako sam loše video, ove uglavnom koriste bluetooth. Što znači da neki mobilni mora biti u blizini brave kako bi mogla deliti informacije. Ni jedna nema vezu preko mobilne telefonije (ili satelita) da može javiti čak i ako nema ni jednog "prijateljskog" mobilnog aparata na udaljenosti od ispod 100 metara.
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika