Cestitamo !!! :]
Started By
Ciklo
, Jan 31 2008 11:17 PM
1168 odgovora na ovu temu
Postavljeno 21 August 2012 - 12:29 AM
Jaooo pa na danasnji dan je na ovaj svet dosao nas dragi Gamzzy sa kojim sam se bas bas zakrvio bio, no, da ne otvaram stare rane, srecan rodjendan kolega biciklista Nadam se da si jos onako opasan, volim vickaste ljude. Sve najbolje i sto bi govorio Big Lale kad urucuje tortu, "u slast da je pojedete" sa kim god da je jedes/delis.
Sta ima matori ovako, kako bajs, zena, deca ? Trke, jel si i dalje sampion, nije me bilo jedno vreme, jbg, malo pritvor, malo zatvor i tako, nema tamo neta
Sta ima matori ovako, kako bajs, zena, deca ? Trke, jel si i dalje sampion, nije me bilo jedno vreme, jbg, malo pritvor, malo zatvor i tako, nema tamo neta
http://www.youtube.c...cycleFanatic89#
"The bicycle has a soul. If you succeed to love it, it will give you emotions that you will never forget."
Polar matrix - 14400km; Gary Fisher - 28983km; Wilier - ...in progress...
"The bicycle has a soul. If you succeed to love it, it will give you emotions that you will never forget."
Polar matrix - 14400km; Gary Fisher - 28983km; Wilier - ...in progress...
Postavljeno 01 January 2013 - 08:52 PM
E ovako cikloberzijanci/ke zelim vam srecnu novu godinu da se pedale okrecu da ste zivi,zdrav, da legne neka zajednicka voznja,da napravite vecu kilometrazu nego prosle godine da svi vasi bliznji budu zivi i zdravi,a pogotovo vas ljubimac !!!
Our needs are few,our wants are many.
Postavljeno 05 May 2013 - 12:16 PM
HRISTOS VASKRSE!!!!!!!!!!!!!!!!
ВАИСТИНУ ВАСКРЕСЕ!
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika