Ali ako ti iz bilo kog razloga prokliže prednji točak ljubiš asfalt, garantujem ti ličnim primerom.
Pu pu, ne ponovilo se.
Postavljeno 28 February 2023 - 06:08 AM
Ali ako ti iz bilo kog razloga prokliže prednji točak ljubiš asfalt, garantujem ti ličnim primerom.
Postavljeno 21 March 2023 - 05:39 PM
Postavljeno 21 March 2023 - 07:21 PM
Zar nema ova lampa onaj nastavak da moze da se zakaci ispod volana, kao da visiStavio danas aerobar. Kao drugi bajs, podešavanje i nameštanje u progresu. Glupa pitanja.
Kako/gde/sčim da namestim lampu na novi bar (kada vozim noću) . Jedino slobodno (okruglo) mesto je tik uz lulu. Tu mi je i jedino mesto za brzinomer koji brljavi u blizini lampe. Postoji neki univerzalni držač lampe za AB? Inače, sama lampa mi je odlična i ne bih je menjao bez potrebe. Sa čim se lampa kači na kacigu? Da li je to rešenje
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Postavljeno 21 March 2023 - 09:17 PM
Vidi stvarno, u kutiji ima još jedan nastavak. Gde treba (za šta) da ga zakačim? Na volanu od šrafova imam samo inbus šrafove od poklopca luleZar nema ova lampa onaj nastavak da moze da se zakaci ispod volana, kao da visi
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Postavljeno 21 March 2023 - 09:56 PM
Mozda za ovu foru..Nema uputstva, online photo AstroLux Bl02 lampe sa slikom kako su mislili da kače "alternative bracket" ne postoji na internetu
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Postavljeno 21 March 2023 - 11:01 PM
Postavljeno 22 March 2023 - 12:21 AM
Postavljeno 22 March 2023 - 08:01 AM
Postavljeno 24 March 2023 - 09:17 PM
Trkacki ram. Tu visi broj za trkeViđam na nekim starijim čeličnim ramovima, na donjem delu gornje cevi rama ili na kosoj cevi rama kao neku kuku... Zna li neko čemu ta kukica na ramu služi? Držač pumpe ili tako nešto?
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika