Koliko ces ti kilometara provozati ne pomerivsi se iz mesta na trenazeru
Jedno (glupo) pitanje !
Postavljeno 08 December 2022 - 02:12 AM
Ma nije baš ni da ga okrećem, ono "smoriti" sam više mislio smoriće me da ga gledam stalno tu kako stoji na sred sobe, samo me nervira ta budalaština. Okretao sam ga danas malo, a pre toga poslednji put još 19tog novembra.
I kako to misliš kilometara? Pa isto koliko i ti na Capriolu, nula. Kako mogu da pređem, provozam nešto unutar sobe. To mi nikad nije bilo jasno kako/zašto se ljudi tripuju, lažu sebe/druge da su nešto prešli, popeli sedeći u sobi. Ok možeš potrošiti kalorije, održavati formu, trenirati preko zime šta god, ali ne možeš preći ništa i nigde.
Kad sam pre godinu dana kupio tu glupost taj nesrećni wahoo kickr core, prva stvar što sam uradio je otvaranje novog naloga na Stravi samo za to, da se ne meša sa pravim biciklizmom jer nema veze sa istim.
Postavljeno 08 December 2022 - 04:29 AM
Postavljeno 09 December 2022 - 08:15 AM
..
Kad sam pre godinu dana kupio tu glupost taj nesrećni wahoo kickr core, prva stvar što sam uradio je otvaranje novog naloga na Stravi samo za to, da se ne meša sa pravim biciklizmom jer nema veze sa istim.
Jesi li očekivao više od trenažera kada si ga kupovao, jako si razočaran (to sam zaključio iz gornjeg pisanja) nije mi jasno sa čim. Ako može neko objašnjenje.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
And now something completely different
Postavljeno 09 December 2022 - 01:26 PM
Као што је рекао недавно Миловук, ни ја не знам никога ко се није сморио тим тренажерима ма како напредни били. Имам тројицу другара који их имају и нису сели на њих више од три године. По мом скромном мишљењу (субјективном) то је ствар за спортисте,не знам неког рекреативца или љубитеља бициклизма који седи на тренажеру у затвореном простору и педала у неким константним размерама. Но, то опет задире у питање ко шта тражи од бициклизма и на који начин се томе приступа. Као и у свему у животу. Уосталом, ко воли нек пегла
Postavljeno 09 December 2022 - 02:26 PM
Ko zna, možda postoji veliki broj trenažerista koji imaju svoj forum, recimo 2trenažer.rs, na kome pričaju o tome ko je kupio bicikl da ga vozi napolju leti kada postane pretoplo da se uživa u trenažeru u stanu, pa su primorani da se smaraju napolju vozeći bicikl.
Postavljeno 09 December 2022 - 02:59 PM
Ko zna, možda postoji veliki broj trenažerista koji imaju svoj forum, recimo 2trenažer.rs, na kome pričaju o tome ko je kupio bicikl da ga vozi napolju leti kada postane pretoplo da se uživa u trenažeru u stanu, pa su primorani da se smaraju napolju vozeći bicikl.
хехе, ово је сјајно, прави философски поглед на ствар.
Postavljeno 09 December 2022 - 03:51 PM
Ko zna, možda postoji veliki broj trenažerista koji imaju svoj forum, recimo 2trenažer.rs...
Ko zna možda postoji neki forum u kojem nisi mirođija (razumem da voliš čorbe)...
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
And now something completely different
Postavljeno 17 December 2022 - 07:24 PM
Da li postoje blatobrani koje bi na neku foru mogao zimi da koristim a osim funkcije zaštite treba i da liče na nešto?
Gornje dve slike zadnji točak, donje dve prednji
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Postavljeno 18 December 2022 - 08:44 AM
Cena je OK, plastika kvalitetna, prihvatiće gumu do 32mm, ima dosta mogućnosti podešavanja da savršeno legnu na svaki ram, i kad se jednom nameste i dotegnu šrafići, posle se skidaju i stavljaju za 2 minuta. Moja jedino primedba je to što nisu u punoj dužini (ne pokrivaju deo iza kočnice) ali to je standardna boljka svakog blatobrana za drumski bajk zbog same konstrukcije kaliper kočnica.
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
Postavljeno 02 January 2023 - 11:13 PM
Primer: Ja sam na PBP stigao u Brest samo sam kratkim pauzama usput, međutim ostao sam u Brestu skoro 8 sati (7:50). I sad, da li se može moj PBP računati kao jedna vožnja od 1200 km, ili kao dve od po 600 km?
Ili, recimo, Igor je na 1000 km brevetu sa kolegom Zoranom u Ivanjici ostao dugo (ne znam tačno koliko, ali mislim više od 6 sati) i sad, da li su oni napravili vožnju od 1000 km ili dve od po 500 (ili koliko je već bilo)?
*
Ili, na primer, ako neko vozi 100 km, ali na pola puta napravi pauzu od 4 sata, da li može da se kaže da je imao vožnju od 100 km ili da je u jednom danu dva puta vozio po 50 km?
Postavljeno 03 January 2023 - 12:41 AM
Eto ponekad i Dušan napiše nešto smisleno i tačno.
Sve gde je uključeno spavanje nije jedna nego dve ili više vožnji.
Ali zašto je to uopšte bitno? Čemu fama oko dužina. I onako svako može da interpretira kako hoće. Garmin recimo sve smatra jednom vožnjom dokle god ne tapneš "save" na ekranu možeš da pauziraš koliko hoćeš pa i da ga ugasiš, što na Brytonu nisam mogao, on je smatrao da je kraj vožnje kada ga ugasim.
Postavljeno 03 January 2023 - 12:51 AM
Da li je to veći "greh" nego višesatna pauza, ali bez spavanja?
Postavljeno 03 January 2023 - 07:39 AM
Ili, recimo, Igor je na 1000 km brevetu sa kolegom Zoranom u Ivanjici ostao dugo (ne znam tačno koliko, ali mislim više od 6 sati) i sad, da li su oni napravili vožnju od 1000 km ili dve od po 500 (ili koliko je već bilo)?
*
Prvih 41 sat 620km sa usputnim kratkim pauzama / u Ivanjici 7 sati pauze za spavanje / preostalih 385km do kraja sa kratkim pauzama.
Realno je da se smatra kao jedna vožnja jer je teško voziti 2 noći bez spavanja. Za sebe ne znam jer nisam imao želju da probam 2 noći bez spavanja, previše je to stresno a mislim i da je rizično zbog opadanja koncentracije
https://picasaweb.go...208760685671353
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika