To ti je prijatelju borba sa vetrenjačama. Za tako malu sumu novca za koju smatraš da si oštećen mislim da ti se nikako ne isplati da pokrećeš nikakav sudski postpupak.
Jedino što možeš je da im pripretiš da ćeš raširiti svoje loše iskustvo sa njima kroz sve moguće medije po internetu i lično, to ih obično boli više nego pretnja advokatom.
Suma sumarum, dobar a pošten majstor za bicikle danas je izumiruća vrsta u Srbiji. Ja znam za jednog takvog iz Novog Sada, naš čuveni forumaš Relja Novović širim narodnim masama poznat kao Gremlin, a u Beogradu je takav isti Grbić. Možda ima tipa i u Nišu takav neki ali nisam siguran.
ŠTo se ostalih tiče, veruj mi da ti se više isplati da ako voziš bajs dosta i ako ti je to strastveni hobi, da lagano kupuješ kvalitetniji alat i pokušaš da sam servisiraš neke osnovne stvari, pa onda i malo komplikovanije. Na youtube-u imaš pregršt korisnih klipova na tu temu, nekad se malo i namučiš ali kad ti nešto prođe kroz ruke, onda si to naučio a ostaje ti dobar alat pa je dobit zapravo dvostruka.
Da vidis toga se nisam ni sjetio,mada u svakom slucaju ih nikome ne bih preporucio bar ne iz ovog grada,jer imaju i vise gradova shopove...
Za Relju znam,da sam iz NS-a njemu bih definitivno bicikl svaki put davao da sredjuje .
Imao sam u planu tj jos uvjek imam,da uzmem alat pa da krenem lagano sam ali eto uvjek "nesto" iskrsne.