Jedno (glupo) pitanje !
Postavljeno 07 June 2013 - 06:20 PM
Postavljeno 07 June 2013 - 10:08 PM
Postavljeno 07 June 2013 - 10:57 PM
Postavljeno 19 June 2013 - 10:32 PM
P.S. Čini mi se da je lakše voziti manji bajs...
Postavljeno 19 June 2013 - 11:50 PM
Cestitam kupovinu novog bajka, da predjes najmanje 50000 km sa jednim lancem!Sala mala!
Kupujem jedan xtr paralelogram u ocuvanom stanju(bez lufta)!
Postavljeno 20 June 2013 - 05:38 AM
Sampionski glupo pitanje: kako izvaditi sticnu iz rama kad je bas momacki nabijena (cekicem) toliko da viri samo dva centimetra? Ili je nabiti skroz do pogona pa iznad nje staviti novu? Ne pitajte kako i zasto se to desilo, dajte neke predloge
Uf, malo smo ograniceni sa alatom ovde (studentski dom) tako da stegu nemamo. Neka dobra klesta bi mozda mogli naci od domara u ponedeljak. WD imamo, ali potrebne su radikalnije mere. Gde bi u NS mogli to da odradimo? Nije bas posao za servisere bicikala, pre neka druga radionica?
poblizi info o materijalima bi verovatno pomogli. Ako je u pitanju samo "šipka", tj "šticna bez šape" verovatno bi u njenu suplju sredinu mogao da se ubaci rezni list pa lagano da se cev raseče po duzini, na neki nacin, preko ona 2cm sto vire, deformise (kljestima, udarcima) odvoji od unutrsnjosti rama, pa uz pomoc podmazivaca i od-rđivača pokrene i izvadi.
Posto je bicikl u pitanju ipak bih posao radije poverio bicikl-majstoru nego vodovodziji,
ali...nismo svi isti. Pokusaj da se dogovoris sa Jovom preko 063/528685, Srecno
Postavljeno 20 June 2013 - 09:28 AM
Uzmi ti taj manji ako mozes da zamenis, bice ti mnogo lakse za voznju i sto je najbitnije neces se na njemu razapeti ko dzizus.....
Cestitam kupovinu novog bajka, da predjes najmanje 50000 km sa jednim lancem!Sala mala!
Hvala čika brko, živ i zdrav (ti ja) bio ! Pa planiram da pređem oko 25 hiljada koliko sam i sa ovim, skoro do skoro, za dve godine, sa dva lanca, jedan izdrži oko 10 - 12 hiljada, samo što nisam znao da na godinu dana postoji redovan servis, dve godine garancija, jevftini delovi a dobri su, rade kao časovnik ! Možda je manji bajs bolji, ne znam da li mogu da zamenim a ne znam ni da li smem, nisam baš toliko razapet Mogu da prodam ovaj nov za 200 evra pa da kupim drugi manji ako baš budem morao ako ne budem mogao da zamenim, jednom, jedan dan kiša je padala dva dana ! Šalim se, jedan dan prošle godine sam kupio neke patike malo veće pa mi je ispadala noga pa sam menjao za manje a ispale knap nije bilo među - broj, " Puma " ! Znaš kako, mogu na ovom bajsu da približim volan i sedište toliko da mi bude kao u fotelji ! Offtopic : Nego na ovom novom znaš kako dobro radi prednji šok apsorber toliko da ne mogu brzo da vozim a izgubio sam lanac za katanac.
Postavljeno 28 June 2013 - 10:36 AM
2.Da li je moguce obicne felne nadograditi da se dobiju felne sa duplim zidom( ovo je bas glupo pitanje,al nznm jbg. )
Postavljeno 28 June 2013 - 02:31 PM
2. Moze, zamenis felne Obicne je nemoguce nadograditi a da to bude neka normalna cena, da felna bude iole balansirana i bezbedna.
Postavljeno 28 June 2013 - 02:48 PM
Drugo pitanje je nadovezano na prvo,jer sam i ja misio da bi bilo fino reflektivnu traku zalijepiti na dupli zid koji moja NAKAMURA nema Najpovoljniji tockovi sa duplim zidom su ovi : http://www.totalbike... ... -dupli-zid
i sa dostavom u BL bi me kostali oko 30 E ...
1.Ima li ih iko? Valjaju li ista?
E sad,tockove sa duplim zidovima ne trazim zbog reflektivne trake vec zbog toga sto mi unutrasnja guma cesto nastrada kada naidjem na ivicnjak ili neku rupu...Ja mislim da mi zice na tockovima probodu unutrsnju gumu,ali nemam iskustva pa ne mogu to tvrditi sa sigurnoscu...
2.Da li ce tockovi sa duplim zidovima rijesti moj problem busne unutrasnje gume? Ili treba odvesti bajk majstoru da jednostvano dovrne zice kako trebaju biti?
Izvinite sto sam dosadan
Postavljeno 28 June 2013 - 03:00 PM
Postavljeno 29 June 2013 - 05:44 PM
Postavljeno 29 June 2013 - 11:45 PM
Ovi Crivitovi šorcevi nisu loši, a jeftini su, imaš ih više na berzi i po različitim cenama.
http://www.cikloberz...w.php?id=101044
Postavljeno 30 June 2013 - 04:02 PM
Istina živa ! Ni ja sam ne smem da čitam, ništa ne razumem !Geri, nekad je u šumi tvojih reči teško razabrati koju si mladicu posadio
Ovi Crivitovi šorcevi nisu loši, a jeftini su, imaš ih više na berzi i po različitim cenama.
http://www.cikloberz...w.php?id=101044
MIslio sam da pitam da li valja podšorc, one mini biciklističke, samo njih da nosim, ...
Niko ne može da piše broj 6 i da istovremeno nogom pravi krugove u smeru kazaljke na satu. Ko sme da proba ?!
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika