Jedno (glupo) pitanje !
Postavljeno 07 April 2013 - 09:56 PM
Postavljeno 21 April 2013 - 11:53 AM
Ja sam recimo moje poskidao sa fenom,poslao uzorak coveku sa oglasa cikloberze i dobio neverovatno dobro odradjene nove nalepnice,naravno kostale su 200din po setu a imao sam osam setova.
Pa ja Sam upravo uradio sinoc kod kuma u fotoshopu komplet olmo nalepnica za jedan moj drumski ram I ceo set na a4 formatu ce me kostati oko 130 kinti...Tako da ce pasti nove, kao sto ti kazes. .....
Kupujem jedan xtr paralelogram u ocuvanom stanju(bez lufta)!
Postavljeno 21 April 2013 - 08:42 PM
Ja sam recimo moje poskidao sa fenom,poslao uzorak coveku sa oglasa cikloberze i dobio neverovatno dobro odradjene nove nalepnice,naravno kostale su 200din po setu a imao sam osam setova.
Ako nije tajna zamolio bih da mi kažeš koji je prodavac sa ogasa radio te nalepnice? Neki link ka tom oglasu... x)
Postavljeno 22 April 2013 - 04:07 PM
Postavljeno 07 May 2013 - 07:43 AM
Postavljeno 07 May 2013 - 09:48 AM
na tim felnama imaš indikator istrošenosti, tj. onaj kanal koji ide po sredini kočione površine, kada on nestane tj. izravna se, znači da treba da promeniš felnu.Kako sa znam kada je felna istrošena od kočenja? Imam neke Alexrims DA16 kojima je zid otprilike 2mm na najtanjem mestu, a mislim da je oguljeno makar 0.5mm. Ne znam kako uopšte propada istrošena felna, da li polako počne da puca negde ili se odjednom odvali, ali ne bih hteo da saznam na sopstvenom primeru ?
Postavljeno 07 May 2013 - 10:20 AM
Opet, čuo sam i priče iz prve ruke da se dešavalo da se odjednom odvoji pola kočione površine sa maltene celog obima točka, što je, naravno, rezultovalo iskakanjem spoljašnje gume sa felne i bušenje unutrašnje.
Najbolje je da prstima opipaš kočionu površinu i ako je previše udubljena na sredini savetovao bih ti da menjaš felnu.
Postavljeno 07 May 2013 - 11:03 AM
Žao mi je jedino glava, mislim da mogu još da izdrže, ali nemam ni znanja ni vremena da menjam samo felne .
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika