Vegetarijanstvo i sport
Posted 11 October 2013 - 07:06 PM
Slusanja ELF talasa i komuniciranja sa vanzemljacima?zbog trolovanja nekih clanova oko ociglednih stvari
Da je ova tema samo razmena iskustava i recepata bilo bi super, ali to sve ne moze da prodje bez haarpa, chem trailova i ostalih igracaka domacih experata za zaveru?
Nego cesto mi padne na pamet da li neko iz tog tabora, posto su naravno vec pronikli u najskrivenije tajne zivota na planeti zemlji zna kako u srbiji danas legalno namaci jedno 2k eura mesecno?
Posted 11 October 2013 - 07:25 PM
Posted 11 October 2013 - 07:40 PM
Ajd ti meni objasni sta je dBi pa mi reci sta je izotropni radijator pa onda kreni da pricas kako nesto prima i odasilje, sta to prima i odasilje sta je tom primopredajniku izvor energije, koji su nivoi signala u pitanju etc. posto si rekao da imas znanjabudu prijemnici i odasiljaci (izmedju ostalog)?, to sto neki ne znaju za to ne daje im pravo da vredjaju?
Elem ne pise se rat i mir pre nego sto se nauci alfabet, a bude muka kada se i alfabet natuca sa clanaka sa net-a
Posted 11 October 2013 - 08:04 PM
Posted 11 October 2013 - 08:40 PM
Ovde je predviđeno da se priča o vezi sporta i vegetarijanske ishrane.
Posted 11 October 2013 - 09:23 PM
Posted 11 October 2013 - 10:37 PM
.Pre neki dan sam bio na Adi Ciganliji, bio je to jedan od onih dana kada je gust avio saobracaj, jedan avion je tacno iznad nasih glava ukljucio mlaznice za prskanje i ispustio tovar cestica.
Hoćeš li, molim te, da mi objasniš gde se nalaze te mlaznice na Boeing-u 737 bilo koje generacije, avionu koji je vladao JAT-ovom flotom?
Molim te omozi mi da otvorim oči drugaru koji je kapetan instuktor sa 20+ godina leta na dotičnom avionu i nije nikad čuo, a kamo li video dotične mlaznice.
Posted 12 October 2013 - 07:03 AM
Prvo jeste da nemamo mi sta da dokazujemo da ne postoji vec ti da postoji. Mada imajuci u vidu na sta su ti dokazi do sada licili, mozda je bolje da se uzdrzis
Zapravo kada god izneses novu teoriju na tebi je teret dokazivanja njene ispravnosti, a ne na ostalima njene neispravnosti.
Sem toga lakse je dokazati da nesto postoji nego da ne postoji, jer je ovo potonje jako podlozno sofizmu sopstvenog autora.
Drugo jeste da ceo svet zna to sto vi znate. Zapravo onaj deo sveta koji jos uvek dodiruje zemlju dok hoda i bavi se prizemnijim zivotnim problemima to ne zna.
Ako vam je ovo forma zabave, trolovanje na berzi, sto se mene tice samo naprad, ovo je ioanko anarhicno i sustisnki mlatomudasto mesto. Medjutim ako vi to ozbiljno, onda, a stvarno bez trunke zelje da ikog uvredim, mislim da treba da se nekome obratite za pomoc. Naprosto ono sto vas ceka daljim razvojem sumanutih ideja je nesto sto covek ni neprijatelju ne bi pozeleo, a vi svakako to niste.
Posted 12 October 2013 - 08:05 AM
Posted 12 October 2013 - 08:44 AM
Posted 12 October 2013 - 10:03 AM
A to ste Vi, hajde dokazite da ne postoji, slucajno sam snimio kamerom dogadjaj, i ceo svet zna za geoinzinjering jedino Vas poznanik ne zna?
Ne dokazuje se nepostojanje, dokazuje se postojanje. To je opšti naučni princip, a uz to i jedini logičan. Mislim da je moje pitanje bilo vrlo konkretno -gde su postavljene te mlaznice? U drugara nemam ni najmanji razlog da sumnjam, a uz to ga smatram vrlo relevantnim sagovornikom koji već više od 20 godina skoro svakodnevno, više puta dnevno gleda taj avion iz svih perspektiva. Potrebni su jaki argumenti da me ubede da on greši, a ti opet nemaš argumente.
I po stoti put naglašavam da ne kažem da nisi u pravu. Ne znam da li si ili nisi, ali definitivno ne barataš argumentima pa u nedostatku istih dozvoljavaš sebi da me nazoveš trolom. Trol nije onaj koji traži argumente nego neko ko bez ijednog argumenta nešto tvrdi.
Posted 12 October 2013 - 10:28 AM
Posted 12 October 2013 - 11:33 AM
I ne mislim na njegov avion koji redovno vozi, normalno je da putnicki avion nema nikakve mlaznice isl. tu su specijalno preuredjeni avioni za geoinzinjering aerosolima.Ja ne znam sta je sa Vama problem i drugarom, dat je link pdf. dokumenta vlade USA sa detaljnim ostvarenim programom zaprasivanja preko mlaznica zadnjih vise god. i dalje trazite trazite dokaze?Ako niste pogledali evo opet ovde;http://downloads.cli...-report-all.pdf
Posted 12 October 2013 - 05:35 PM
I ne mislim na njegov avion koji redovno vozi, normalno je da putnicki avion nema nikakve mlaznice isl. tu su specijalno preuredjeni avioni za geoinzinjering aerosolima.Ja ne znam sta je sa Vama problem i drugarom, dat je link pdf. dokumenta vlade USA sa detaljnim ostvarenim programom zaprasivanja preko mlaznica zadnjih vise god. i dalje trazite trazite dokaze?Ako niste pogledali evo opet ovde;http://downloads.cli...-report-all.pdf
Samo mi objasni kako razlikuješ normalan putnički avion (koji si by the way video iznad Ade jer je tu koridor ka aerodromu) i taj sa mlaznicama, pa da ih razlikujem i ja.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users