Jump to content

Fotografije

Vegetarijanstvo i sport

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
285 odgovora na ovu temu

#181 Fiery

Fiery
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2272 posts

Postavljeno 13 September 2013 - 09:12 AM

Tvoja tvrdnja je da je u pitanju poremećaj koji je široko rasprostranjen i izuzetak je nemati ga. Tvrdnja je ekstremna a opet lako dokaziva, pa hajde pokaži nama izuzecima neke od sigurno mnogobrojnih primera koji su svuda oko nas.

Dok čekamo, od osmoro ljudi koji su mi trenutno u blizini, ni jedno nema poprečne brazde na noktima - proverio. Doduše, nisam gledao nokte na nogama, malo mi je neuljudno da ih pitam da se izuvaju.
  • 0

#182 gordan

gordan
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 517 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 13 September 2013 - 11:21 AM

Doduše, nisam gledao nokte na nogama, malo mi je neuljudno da ih pitam da se izuvaju.

Uh, pretpostavljam da će sledeći post koji će napisati milan58 biti u stilu: "Ali ja sve vreme pričam o noktima na nogama..."
Imaće svašta da pročita onaj ko bude googlao "vegetarijanstvo i sport" kada naiđe na ovu temu...
  • 0
--

#183 Nion

Nion
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1715 posts

Postavljeno 13 September 2013 - 05:55 PM

kako ste dosadni...
  • 0

5500km-2010
6400km-2011
3800km-2012
6080km-2013
7660km-2014

8500km-2015

5000km-2016
Moj zanat mi je dao vrh sa koga ću pasti“... Ako ste dostigli vrh, onda i pad može da bude veličanstven!“ D.V

#184 milan58

milan58
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 471 posts

Postavljeno 13 September 2013 - 07:23 PM

Kada je dosadno necu vise pisati o zdravlju, ima i drugih foruma gde se odavno odbacilo pilece , curece meso, prate se sitni znakovi na telu itd.
  • 0

#185 Flow

Flow
  • Members
  • PipPip
  • 55 posts
  • LocationBgd

Postavljeno 13 September 2013 - 08:16 PM

Kada je dosadno necu vise pisati o zdravlju, ima i drugih foruma

Naravno da treba da pises i dalje, otvaraj nove teme...
  • 0
Postavljena slika

#186 brko83

brko83
  • Members
  • 2939 posts
  • LocationKV !!!

Postavljeno 14 September 2013 - 03:41 AM

Kada je dosadno necu vise pisati o zdravlju, ima i drugih foruma

Naravno da treba da pises i dalje, otvaraj nove teme...

+1 Bas bi glupo bilo prestati sa pisanjem jer je ovo jedna jako zanimljiva tema.....Molim te da ne obracas paznju na komentare ljudi koje ic ne zanima tema....
  • 0
Kupujem avid arch rival jednu ili obe celjusti!

Kupujem jedan xtr paralelogram u ocuvanom stanju(bez lufta)!

#187 milan58

milan58
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 471 posts

Postavljeno 14 September 2013 - 04:37 PM

Diskutovali smo na temu zasto vegetarijanstvo i sport i kako sacuvati zdravlje . Kao i u svakoj depresiji postoji u pocetku odbijanje i negiranje do prihvatanja problema i eventualnog lecenja.Nekoliko clanova je odmah prihvatilo potom par njih negiralo i trazilo dokaze o tome iako im je prethodno objasnjeno sve u vezi toga.Dovoljno je da pogledate bilo koju sliku od zadnjih nekoliko dana sa neta u boljoij rezoluciji i videcete sami.Na drugim forumima je ta pojava objasnjena jos pre 2-3god. od strane lekara citat;"primetila sam to i ranije kod svojih pacijenata, verovatno se radi o chemtrails zaprasivanju i haarp ozracivanju".Na ovoj fotografiji od pre par dana se lako vidi ako se uveca, ruke na desnoj strani i karakteristicne linije od intoksikacije;http://www.sltrib.co...375&pid=5514211
  • 0

#188 milan58

milan58
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 471 posts

Postavljeno 14 September 2013 - 08:12 PM

U ovakvim stresnim uslovima zagadjene sredine bitno je da se stalno zdravo hrani da bi se izbegla eventualna bolest uzrokovana losom ishranom.Dokazano je da je najzdravija hrana presno organsko cedjeno voce i povrce.Poznata je Brojsova dijeta koja je vracanje na pravilnu ishranu posle pogresne.Posto ne mozemo nista uciniti u vezi aero zagadjenja itd. potrebna je stalna zdrava ishrana.Takodje je bitan zdrav emotivan zivot koji podrazumeva odsustvo losih emocija i najvise ako je moguce zivot u ljubavi jer tada iako se lose hrani, pruza zastitu od svega.
  • 0

#189 mixitron

mixitron
  • Members
  • 5802 posts
  • Bajk:Moj, moj

Postavljeno 14 September 2013 - 08:38 PM

http://www.geopoetik...ook.php?id=2199

Vrlo dobro štivo, pročitao u dahu juče...

Takođe preporučujem posetu Lepenskom viru, gde je potrebno pitati kustosa za zube na skeletima...
  • 0

#190 pri3rak

pri3rak
  • Members
  • 3504 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 15 September 2013 - 10:57 AM

Diskutovali smo na temu zasto vegetarijanstvo i sport i kako sacuvati zdravlje . Kao i u svakoj depresiji postoji u pocetku odbijanje i negiranje do prihvatanja problema i eventualnog lecenja.

Cenim da se u depresiji nista ne odbija, naprosto nema se volje ni za cime :)

No najcesci "izlazak" iz depresije obicno biva jednodimenzion po principu magicnog stapica. Ja uradim nesto (postanem verujuci i/ili promenim ishranu i/ili pocnim da se bavim sportom i/ili odem na put oko sveta :P ) i svi moji problemi ce da nestanu. Reultat tog pristupa po pravilu biva rekurencija, ali sledeci put po pravilu mnogo gora.

"primetila sam to i ranije kod svojih pacijenata, verovatno se radi o chemtrails zaprasivanju i haarp ozracivanju".

Mogu samo zamisliti sopstveni uzas da mi lekar saopsti da mi je na nekin nacin lose zbog The Zavere. Jbg nakon toga se ne bismo gledali :)
  • 0
Postavljena slika

#191 Fiery

Fiery
  • Members
  • 2272 posts

Postavljeno 15 September 2013 - 06:48 PM

Diskutovali smo na temu zasto vegetarijanstvo i sport i kako sacuvati zdravlje . Kao i u svakoj depresiji postoji u pocetku odbijanje i negiranje do prihvatanja problema i eventualnog lecenja.Nekoliko clanova je odmah prihvatilo potom par njih negiralo i trazilo dokaze o tome iako im je prethodno objasnjeno sve u vezi toga.Dovoljno je da pogledate bilo koju sliku od zadnjih nekoliko dana sa neta u boljoij rezoluciji i videcete sami.Na drugim forumima je ta pojava objasnjena jos pre 2-3god. od strane lekara citat;"primetila sam to i ranije kod svojih pacijenata, verovatno se radi o chemtrails zaprasivanju i haarp ozracivanju".Na ovoj fotografiji od pre par dana se lako vidi ako se uveca, ruke na desnoj strani i karakteristicne linije od intoksikacije;http://www.sltrib.co...375&pid=5514211

Dragi forumski kolega, ako te neko pita da potkrepiš dokazima svoje tvrdnje i ti to ne uradiš, a u objašnjenju toga o čemu pričaš mešaš nekoliko različitih termina i različitih simptoma (pošto brazde na noktu i promena boje ispod nokta nikako nisu isto), to nikako ne pomaže da se skepticizam prema tvojim izjavama smanji.

OK, dobili smo konačno jednu sliku na kojoj se vide horizontalne brazde. Doduše, ne mogu da ne primetim da je koža na korenu notkiju karakteristično ekstremno nagurana unazad da bi nokat izgledao čistije, a ovo je nešto što i iz ličnog iskustva znam da izaziva poremećaje u obliku noktiju. Sad, ako bi ovo bila samo jedna od mnogobrojnih slika na kojima se vidi slično, tu bismo definitivno imali nešto, ali ovo je za sad jedina.

Pošto kažeš "Dovoljno je da pogledate bilo koju sliku od zadnjih nekoliko dana sa neta u boljoij rezoluciji", potražio sam malo takve slike iz poslednja 24 sata:
http://i1.ytimg.com/...xresdefault.jpg
http://thenypost.fil...13/09/reid1.jpg
http://ww3.hdnux.com... ... wImage.jpg
http://cdn.3news.co.... ... -genia.jpg

Rekao bih da sam našao neke dosta dobrog kvaliteta, ali nekako ne vidim to što ti opisuješ, ispravi me ako grešim. Zapravo, ovo je jedina slika na kojoj se vidi nešto što bi mogao da bude nabor na noktu, na palcu crnca desno:

Da rezimiramo, rekao si da svi, svuda, imaju brazde na noktima na palčevima ruku. Nas nekoliko s foruma je odgovorilo da ništa slično nema i tvoja reakcija je "Vi ste nevernici, žmurite pred istinom." Čoveče, ti upravo pokušavaš da nas ubediš da nas oči lažu a da je ono što ti pričaš istina. Da, ja tražim dokaze, zato što su tvoja objašnjenja polovična, kontradiktorna i generalno nezadovoljavajuća. Imaš ekstremne tvrdnje koje bi istovremeno trebalo da je izuzetno lako dokazati, a ja te dokaze još uvek ne vidim. Izvini, ali da bih tvoju priču ozbiljno shvatio, moraćeš da mi daš nešto mnogo konkretnije od "Ovako je jer ja tako kažem i ko ne veruje slep je kod očiju."
  • 0

#192 Flow

Flow
  • Members
  • PipPip
  • 55 posts
  • LocationBgd

Postavljeno 15 September 2013 - 07:50 PM

Ja sam recimo sad dosla do zakljucka da u stvari za moje dobro zdravlje nisu zasluzni niti aktivnost, niti sto sam poveci deo zivota vegetarijanac, nego zato sto se stalno :D , stalno umirem od smeha n:happy0192 , to mi je jedina poznata devijacija od rodjenja :oops:
Srbija je i pored svih otrova, haarpova i ostalog :wink: jako dobra za moje zdravlje :mrgreen: Paradoks!

Otisao Hans, Nemac, inace vegetarijanac, doktoru i zatazio savet kako da poboljsa svoj ljubavni zivot, stres na poslu, bla bla...

Izgleda da ste dobrog zdravlja, rekao je doktor posle pregleda. Hm...?, Ajd da probamo ovako, vozite biciklo svaki dan, tokom 3 meseca, a onda mi se javite telefonom.
Tri meseca kasnije Hans je telefonirao.

Pa, rece lekar, da li je voznja bicikla poboljsala vas ljubavni zivot?
Pa ne znam bas doktore, rece Hans, zovem vas iz Istanbula.

n:bicycle
Happiness never decreases by being shared.
Buddha
  • 0
Postavljena slika

#193 milan58

milan58
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 471 posts

Postavljeno 15 September 2013 - 07:58 PM

Re Fiery; Nemojte nas ovde zamlacivati, sve slike koje ste dali kada se skinu, zumiraju, malo uradi kontrast i osvetljenje jasno pokazuju istu stvar.Samo je na prvoj i petoj malo nejasnije zato sto imaju 30-40kb?To je globalna pojava i traje zadnjih 6-7god. svakih mesec dva se pojavi nova linija i puno sitnih, karakteristicne su i tzv. staracke bore kod mladih tj. uzduzne linije koje su ranije bile samo kod starih.Promena boje kod pritiska jagodice se javlja ispod linije i polako se pomera prema vrhu kako nokat raste i linija se pomera.Ostaje misterija zbog cega se ovo desava , za sada se sigurno zna da je atmosfera puna cestica tj. prasine metala od zaprasivanja i da je provodnik kao i ljudi.
  • 0

#194 Fiery

Fiery
  • Members
  • 2272 posts

Postavljeno 15 September 2013 - 10:02 PM

Nemojte nas ovde zamlacivati, sve slike koje ste dali kada se skinu, zumiraju, malo uradi kontrast i osvetljenje jasno pokazuju istu stvar.

Da ponovim:
"Čoveče, ti upravo pokušavaš da nas ubediš da nas oči lažu a da je ono što ti pričaš istina."

Hvala na razgovoru, odavde možemo samo u krug. Svako ima svoje oči pa neka zaključi šta vidi - neko će malo da uradi kontrast i osvetljenje da bi se pokazalo ono što želi, a neko će da gleda onako kako jeste.
  • 0

#195 milan58

milan58
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 471 posts

Postavljeno 15 September 2013 - 10:20 PM

Ne radi se o nikakvoj misticnoj nevidljivoj pojavi, niti ja bilo koga ubedjujem ili otkrivam nesto novo posto je vec sve opisano na raznim forumima o zdravlju, samo na fb strani dr Velkov ima 15k clanova gde je o ovome pricano kao i sajtovima koji se bave bas noktima (ne i specificno o ovome vise generalno) a ovde je tema zdrava ishrana.Da bi sacuvali zdravlje i imali dug vek trebalo bi smanjiti rizike od lose ishrane.Kod hronicnog stresnog stanja organizma stare povrede se obnavljaju zbog smanjenog imuniteta i eventualna patoloska stanja od ranije progresiraju.Meso, industrijska hrana stvaraju male promene koje vremenom prerastaju u bolest.Sirova presna hrana (nekuvana) je izvor zivih nutrijenata, klorofila itd. i kao takva cistac organizma od ranijih i sadasnjih zagadjenja i u isti cas prvoklasna energija za celije:http://apoloncentar....lenih-napitaka/
  • 0

#196 pavaobg

pavaobg
  • Members
  • 1706 posts

Postavljeno 15 September 2013 - 10:50 PM

Samo dva pitanja.

Gde je uročno-posledična veza noktiju i ishrane, ako si na prethodnoj strani napisao da je to posledica HAARP-a i koječega još?
Da li je presna hrana imuna na uticaje HAARP-a, aerozagađenja i ostalog?
  • 0

#197 Zlivuk

Zlivuk
  • Members
  • PipPip
  • 65 posts

Postavljeno 15 September 2013 - 11:13 PM

Хлорофил нема никакве везе са кисеоником. Док срчете спанаћ, молио бих вас да отворите биологију за 6-7 разред...
Ако мислите да ће дотични читав стићи у крв, опет криво!
Ова дискусија је слична оној да ли је боља љута или слатка паприка? Једино исправно решење - грицкајте по вољи!
(вреди и за вечиту дилему : тршу или клемпу?)
  • 0

#198 milan58

milan58
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 471 posts

Postavljeno 16 September 2013 - 06:17 AM

Samo dva pitanja.

Gde je uročno-posledična veza noktiju i ishrane, ako si na prethodnoj strani napisao da je to posledica HAARP-a i koječega još?
Da li je presna hrana imuna na uticaje HAARP-a, aerozagađenja i ostalog?

Haarp, elm zracenje, sunceve oluje, bilo koji elktromagnetizam je takodje hrana koju doduse uzimamo bez nase volje i pristanka.Neki lekari smatraju da je posledica promene noktiju uzrokovana haarpom sto zvuci neverovatno? Vise lici na nezeljeno dejstvo metalne prasine u atmosferi i ako se pogleda eventualna podudarnost promena sa povremenim suncevim olujama?Po prvi put je covek poceo da petlja sa prirodom na ovakav nacin tj. da ubacuje putem geoinzinjeringa nove supstance u sistem. Sirova presna ishrana ne pruza zastitu od spoljnih uticaja ali iznutra jaca organizam i odrzava zdravlje na visem nivou sto mu daje vecu mogucnost da se izbori sa ovim povremenim pojavama.Losa ishrana ima efekat talozenja stenih materija, opterecuje organe i nastaje vremenom bolest.Sirova hrana cisti organizam od ranije pogresne ishrane, podize fizicku spremnost na najvisi nivo.Prelazak na sirovo je postepen zbog privikavanja, takodje je potrebno uraditi detox metode natalozenog otrova. Iznenadicete se ako uradite ciscenje jetre i zuci od kamenca cega sve tu ima.
  • 0

#199 pavaobg

pavaobg
  • Members
  • 1706 posts

Postavljeno 16 September 2013 - 07:56 AM

Sve to lepo zvuči, ali nisi odgovorio da li HAARP, metalna prašina ili sunčeve oluje utišu na ostale žive organizme osim nas. Ako si u pravu, što je vrlo diskutabilno jer si kao jedini dokaz ponudio citat neke doktorke koja kaže da su promene na noktima verovatno posledica HAARP-a... onda je vrlo verovatno da sve navedeno utiče i na ostale žive organizme i postavlja se pitanje da li je konzumacija presne hrane stvarno korisna.

Sve u svemu, ti si pobornik jednog načina ishrane za koji nemaš dovoljno argumenata i ne vidim zašto misliš da ti to daje za pravo da ubeđuješ ljude. Dovoljno je bilo napisati jedan post, dati ljudima osnovnu informaciju i pustiti ih da sami istraže. Sve preko toga, ako nije odgovaranje na konkretno pitanje, je nametanje sopstvenog mišljenja kao jedinog ispravnog.

Da stvar bude gora, ti si možda i u pravu, ali ne umeš da odbraniš svoj stav i da nas ubediš u to jer nudiš nekvalitetne dokaze koji se zasnivaju na ubeđivanju da ne vidimo koješta na sopstvenim noktima...
  • 0

#200 pri3rak

pri3rak
  • Members
  • 3504 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 16 September 2013 - 07:57 AM

Haarp, elm zracenje, sunceve oluje, bilo koji elktromagnetizam je takodje hrana koju doduse uzimamo bez nase volje i pristanka.

Cek jel barem imas ideju o kojim nivoima snage haarp signala na prijemu, tj. ozracenom subjektu se ovde radi?
  • 0
Postavljena slika

0 članova čita ovu temu

0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika