Vegetarijanstvo i sport
Postavljeno 13 September 2013 - 09:12 AM
Dok čekamo, od osmoro ljudi koji su mi trenutno u blizini, ni jedno nema poprečne brazde na noktima - proverio. Doduše, nisam gledao nokte na nogama, malo mi je neuljudno da ih pitam da se izuvaju.
Postavljeno 13 September 2013 - 11:21 AM
Uh, pretpostavljam da će sledeći post koji će napisati milan58 biti u stilu: "Ali ja sve vreme pričam o noktima na nogama..."Doduše, nisam gledao nokte na nogama, malo mi je neuljudno da ih pitam da se izuvaju.
Imaće svašta da pročita onaj ko bude googlao "vegetarijanstvo i sport" kada naiđe na ovu temu...
Postavljeno 14 September 2013 - 03:41 AM
Naravno da treba da pises i dalje, otvaraj nove teme...Kada je dosadno necu vise pisati o zdravlju, ima i drugih foruma
+1 Bas bi glupo bilo prestati sa pisanjem jer je ovo jedna jako zanimljiva tema.....Molim te da ne obracas paznju na komentare ljudi koje ic ne zanima tema....
Kupujem jedan xtr paralelogram u ocuvanom stanju(bez lufta)!
Postavljeno 14 September 2013 - 04:37 PM
Postavljeno 14 September 2013 - 08:12 PM
Postavljeno 14 September 2013 - 08:38 PM
Vrlo dobro štivo, pročitao u dahu juče...
Takođe preporučujem posetu Lepenskom viru, gde je potrebno pitati kustosa za zube na skeletima...
Postavljeno 15 September 2013 - 10:57 AM
Cenim da se u depresiji nista ne odbija, naprosto nema se volje ni za cimeDiskutovali smo na temu zasto vegetarijanstvo i sport i kako sacuvati zdravlje . Kao i u svakoj depresiji postoji u pocetku odbijanje i negiranje do prihvatanja problema i eventualnog lecenja.
No najcesci "izlazak" iz depresije obicno biva jednodimenzion po principu magicnog stapica. Ja uradim nesto (postanem verujuci i/ili promenim ishranu i/ili pocnim da se bavim sportom i/ili odem na put oko sveta ) i svi moji problemi ce da nestanu. Reultat tog pristupa po pravilu biva rekurencija, ali sledeci put po pravilu mnogo gora.
Mogu samo zamisliti sopstveni uzas da mi lekar saopsti da mi je na nekin nacin lose zbog The Zavere. Jbg nakon toga se ne bismo gledali"primetila sam to i ranije kod svojih pacijenata, verovatno se radi o chemtrails zaprasivanju i haarp ozracivanju".
Postavljeno 15 September 2013 - 06:48 PM
Dragi forumski kolega, ako te neko pita da potkrepiš dokazima svoje tvrdnje i ti to ne uradiš, a u objašnjenju toga o čemu pričaš mešaš nekoliko različitih termina i različitih simptoma (pošto brazde na noktu i promena boje ispod nokta nikako nisu isto), to nikako ne pomaže da se skepticizam prema tvojim izjavama smanji.Diskutovali smo na temu zasto vegetarijanstvo i sport i kako sacuvati zdravlje . Kao i u svakoj depresiji postoji u pocetku odbijanje i negiranje do prihvatanja problema i eventualnog lecenja.Nekoliko clanova je odmah prihvatilo potom par njih negiralo i trazilo dokaze o tome iako im je prethodno objasnjeno sve u vezi toga.Dovoljno je da pogledate bilo koju sliku od zadnjih nekoliko dana sa neta u boljoij rezoluciji i videcete sami.Na drugim forumima je ta pojava objasnjena jos pre 2-3god. od strane lekara citat;"primetila sam to i ranije kod svojih pacijenata, verovatno se radi o chemtrails zaprasivanju i haarp ozracivanju".Na ovoj fotografiji od pre par dana se lako vidi ako se uveca, ruke na desnoj strani i karakteristicne linije od intoksikacije;http://www.sltrib.co...375&pid=5514211
OK, dobili smo konačno jednu sliku na kojoj se vide horizontalne brazde. Doduše, ne mogu da ne primetim da je koža na korenu notkiju karakteristično ekstremno nagurana unazad da bi nokat izgledao čistije, a ovo je nešto što i iz ličnog iskustva znam da izaziva poremećaje u obliku noktiju. Sad, ako bi ovo bila samo jedna od mnogobrojnih slika na kojima se vidi slično, tu bismo definitivno imali nešto, ali ovo je za sad jedina.
Pošto kažeš "Dovoljno je da pogledate bilo koju sliku od zadnjih nekoliko dana sa neta u boljoij rezoluciji", potražio sam malo takve slike iz poslednja 24 sata:
http://i1.ytimg.com/...xresdefault.jpg
http://thenypost.fil...13/09/reid1.jpg
http://ww3.hdnux.com... ... wImage.jpg
http://cdn.3news.co.... ... -genia.jpg
Rekao bih da sam našao neke dosta dobrog kvaliteta, ali nekako ne vidim to što ti opisuješ, ispravi me ako grešim. Zapravo, ovo je jedina slika na kojoj se vidi nešto što bi mogao da bude nabor na noktu, na palcu crnca desno:
Da rezimiramo, rekao si da svi, svuda, imaju brazde na noktima na palčevima ruku. Nas nekoliko s foruma je odgovorilo da ništa slično nema i tvoja reakcija je "Vi ste nevernici, žmurite pred istinom." Čoveče, ti upravo pokušavaš da nas ubediš da nas oči lažu a da je ono što ti pričaš istina. Da, ja tražim dokaze, zato što su tvoja objašnjenja polovična, kontradiktorna i generalno nezadovoljavajuća. Imaš ekstremne tvrdnje koje bi istovremeno trebalo da je izuzetno lako dokazati, a ja te dokaze još uvek ne vidim. Izvini, ali da bih tvoju priču ozbiljno shvatio, moraćeš da mi daš nešto mnogo konkretnije od "Ovako je jer ja tako kažem i ko ne veruje slep je kod očiju."
Postavljeno 15 September 2013 - 07:50 PM
Srbija je i pored svih otrova, haarpova i ostalog jako dobra za moje zdravlje Paradoks!
Otisao Hans, Nemac, inace vegetarijanac, doktoru i zatazio savet kako da poboljsa svoj ljubavni zivot, stres na poslu, bla bla...
Izgleda da ste dobrog zdravlja, rekao je doktor posle pregleda. Hm...?, Ajd da probamo ovako, vozite biciklo svaki dan, tokom 3 meseca, a onda mi se javite telefonom.
Tri meseca kasnije Hans je telefonirao.
Pa, rece lekar, da li je voznja bicikla poboljsala vas ljubavni zivot?
Pa ne znam bas doktore, rece Hans, zovem vas iz Istanbula.
Happiness never decreases by being shared.
Buddha
Postavljeno 15 September 2013 - 07:58 PM
Postavljeno 15 September 2013 - 10:02 PM
Da ponovim:Nemojte nas ovde zamlacivati, sve slike koje ste dali kada se skinu, zumiraju, malo uradi kontrast i osvetljenje jasno pokazuju istu stvar.
"Čoveče, ti upravo pokušavaš da nas ubediš da nas oči lažu a da je ono što ti pričaš istina."
Hvala na razgovoru, odavde možemo samo u krug. Svako ima svoje oči pa neka zaključi šta vidi - neko će malo da uradi kontrast i osvetljenje da bi se pokazalo ono što želi, a neko će da gleda onako kako jeste.
Postavljeno 15 September 2013 - 10:20 PM
Postavljeno 15 September 2013 - 11:13 PM
Ако мислите да ће дотични читав стићи у крв, опет криво!
Ова дискусија је слична оној да ли је боља љута или слатка паприка? Једино исправно решење - грицкајте по вољи!
(вреди и за вечиту дилему : тршу или клемпу?)
Postavljeno 16 September 2013 - 06:17 AM
Haarp, elm zracenje, sunceve oluje, bilo koji elktromagnetizam je takodje hrana koju doduse uzimamo bez nase volje i pristanka.Neki lekari smatraju da je posledica promene noktiju uzrokovana haarpom sto zvuci neverovatno? Vise lici na nezeljeno dejstvo metalne prasine u atmosferi i ako se pogleda eventualna podudarnost promena sa povremenim suncevim olujama?Po prvi put je covek poceo da petlja sa prirodom na ovakav nacin tj. da ubacuje putem geoinzinjeringa nove supstance u sistem. Sirova presna ishrana ne pruza zastitu od spoljnih uticaja ali iznutra jaca organizam i odrzava zdravlje na visem nivou sto mu daje vecu mogucnost da se izbori sa ovim povremenim pojavama.Losa ishrana ima efekat talozenja stenih materija, opterecuje organe i nastaje vremenom bolest.Sirova hrana cisti organizam od ranije pogresne ishrane, podize fizicku spremnost na najvisi nivo.Prelazak na sirovo je postepen zbog privikavanja, takodje je potrebno uraditi detox metode natalozenog otrova. Iznenadicete se ako uradite ciscenje jetre i zuci od kamenca cega sve tu ima.Samo dva pitanja.
Gde je uročno-posledična veza noktiju i ishrane, ako si na prethodnoj strani napisao da je to posledica HAARP-a i koječega još?
Da li je presna hrana imuna na uticaje HAARP-a, aerozagađenja i ostalog?
Postavljeno 16 September 2013 - 07:56 AM
Sve u svemu, ti si pobornik jednog načina ishrane za koji nemaš dovoljno argumenata i ne vidim zašto misliš da ti to daje za pravo da ubeđuješ ljude. Dovoljno je bilo napisati jedan post, dati ljudima osnovnu informaciju i pustiti ih da sami istraže. Sve preko toga, ako nije odgovaranje na konkretno pitanje, je nametanje sopstvenog mišljenja kao jedinog ispravnog.
Da stvar bude gora, ti si možda i u pravu, ali ne umeš da odbraniš svoj stav i da nas ubediš u to jer nudiš nekvalitetne dokaze koji se zasnivaju na ubeđivanju da ne vidimo koješta na sopstvenim noktima...
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika