Kupovina iz Kine bez troskova postarine
Postavljeno 29 December 2011 - 09:33 PM
Logično je da od toliko pojedinačnih naručbi ne mogu svi biti apsolutno 100% zadovoljni, čak i da prodaju jedan jedini maximalno usavršen proizvod to se ne bi desilo...
Postavljeno 29 December 2011 - 11:58 PM
Rešenje...registruj se... lista pasvorda mi sve veća i veća...
jedan isti user i pass za sve takve bezbezne sajtove.
Mogu da razumem da zahtevaju registraciju, šta bi tek bilo da je nema
To jedan vid kontrole kako ne bi došlo do enormnog spamovanja i zabavi gomile retardiranih imbecila koji bi rušili forume čisto iz zajebancije...
Hoćeš neki info,besplatan film ili pesmu?? Pa nema ni kod babe baš za džabe...
*KUPUJEM GIRVIN VECTOR ILI NOLEEN SUSPENZIJU
Postavljeno 01 January 2012 - 01:33 PM
Mozeli li napisati kratak review za dres, tipa kakav je ulozak, materijal, i uopsteno kvalitet
Na zalost ne mogu u ovom trenutku. To je slika od juce pre nego sto su ga zapakovali ljudi u Dinodirectu. Trebao bi da stigne za 7-14 dana. Kada stigne stavicu slike i detaljniji opis.
Postavljeno 10 January 2012 - 10:39 PM
Roba je naručena 20.12.2011. preko dinodirect i stigla za 20 dana.Free Shipping radi odlično.Kvalitet na skali od 1-5 ocenio bih 2+ ali koliko para toliko i muzike.Ipak to su Kinezi mora konci da im vise sa svih strana i mislim da su pravljeni da jedva izgura jednu sezonu no videćemo.
Rezime:
1.Ako je mali fond moze da vas pokrpi na kratko
2.Sa većim fondom Gorčilo je odličan
3.Sa dosta para kupovina kod zvaničnih distributera
4.Ako ne znate šta će te sa parama,slobodno mi se javite 0641234567
2010:5050 km 2012:4003 km 2014:1671 km 2016:3492 km 2018:0896 km 2020:0000 km
2011:6755 km 2013:1851 km 2015:2294 km 2017:2110 km 2019:0495 km 2021:0000 km
Postavljeno 11 January 2012 - 10:51 PM
Plaćeno je 26 jura na popustu a za te pare možeš samo neki polovni oznojani komlet da kupiš kod nas.Ako izdrži sezonu za te pare onda je odlična kupovina.
2010:5050 km 2012:4003 km 2014:1671 km 2016:3492 km 2018:0896 km 2020:0000 km
2011:6755 km 2013:1851 km 2015:2294 km 2017:2110 km 2019:0495 km 2021:0000 km
Postavljeno 13 January 2012 - 07:55 PM
Dres je odlican ali za razliku od prethodnog kome nisam nasao ni jednu jedinu manu ovde sam posle pazljivijeg zagledanja primetio par koncica. 99% je odlicno sasiveno ali pored zibzara sa desne strane se mogu videti par koncica od duplog stepa (kao da je prekinuto pa opet nastavljeno), sve sam rastegao i sve dobro drzi osim sto se tih par koncica vidi. To je jedina zamerka. Mislim da ih mogu odseci i da se nista nece desiti.
Slede slike:
Ovde se vide ti koncici.
Stigle su mi i original Eneloop baterije, dva komada za 5,07$. Sada mi je zao sto nisam narucio dva para.
Dobio sam i odlicnu nalepnicu (zastita za ekran) koju sam prekrojio tako da stiti ekran Etrex 30 GPS-a. Dobio sam na poklon neke cesljeve za uredjenje kablova. Kesu sa likom deda mraza.
U ta tri paketa je bilo i jedno razocaranje. Opet sam narucio pulsmetar (od drugog proizvodjaca) ali nisam mogao da poverujem. Sat je izgledao kao nov ali traka koja ide oko grudi nije. Imala je ogrebotina a poklopac za bateriju je imao ogrebotine. Probao sam traku. Sat ne radi kako sam ocekivao, mislio sam
da ce stalno pokazivati puls ali on pokaze puls samo kada se pritisne dugme na njemu. Traka stalno salje signal sto sam proverio u teretani jer traka za trcanje prima signal ali opet sa greskom, dok hodam sve je u redu ali kada potrcim signal se izgubi. Kada sam dosao kuci resio sam da otvorim traku i imao sam sta da vidim, baterija CR2032 je potpuno korodirala i ispustila je neku tecnost. Kupio sam novu bateriju ali nisam stigao da opet odem u teretanu da probam traku.
Poslao sam slike trake i baterije Dinodirectu, i oni su mi ponudili kao kompenzaciju 35$ gift card (a pulsmetar je kostao oko 25,39$), sto sam prihvatio. Medjutim gift card nije stigao. Kada sam ih upitao sta se desava dobio sam izvinjenje i gift card od 3$. Onda sam se naljutio pa sam ih gnjavio preko live chata.
Na kraju su rekli da je operater pogresio i da nije logicno da mi daju 35$ ako sat kosta 25$. Odgovorio sam im da je nista nisam trazio nego da su oni to ponudili. Uglavno poslali su mi gift card od 25$ stim da mogu da zadrzim pulsmetar koji sam iskoristio.
Postavljeno 13 January 2012 - 08:10 PM
Znaci ako u korpu stavite robe za 50$ i primenite kupon, platicete samo 40$.
Postavljeno 13 January 2012 - 10:14 PM
Uh sredio sam komp
nego, ovo su sad dva oprečna iskustva!!! Meni ovaj dres izgleda extra-super, za te pare premija...
Ako se ne varam to je bilo neko ng sniženje, jel da?
Jeste, to je bilo snizenje sada je 44$. Koliko sam mogao da primetim kod nekih proizvoda sa desne strane pise ko je dobavljac a kod nekih ne.
Prvo odelo koje je bilo bez greske je isporucio dobavljac Tina (http://www.dinodirect.com/supplier-28/)
Drugo odelo je isporucio dobavljac Clive (http://www.dinodirect.com/supplier-52/).
Sasvim je moguce da razna odela poticu od raznih dobavljaca i proizvodjaca.
Postoje i proizvodi koje isporucuje direktno Dinodirect. Uglavnom platite dodatnih 0,99 $ pa ako Vam se nesto ne svidja mozete vratiti a troskove vracanja snosi Dinodirect. Jedino sto gubite u svakom smeru tri nedelje. Ukoliko nesto nije u redu onda troskove oni snose bez obzira da li je placeno dodatnih 0.99$ (Return Shipping Insurance Fee).
Postavljeno 18 February 2012 - 04:33 PM
Pre tri meseca sam nesto porucio i platio. Prvo su obecali da ce roba doci za mesec dana a onda
opet za mesec dana i posle mog insistiranja priznali su da je nikada nece imati (i dalje se nalazi na sajtu
i prodaje). Rekli su mi da ne mogu da dobijem novac nazad jer je proslo vise od dva meseca od kupovine
ali da ce mi odobriti kredit u prodavnici. To sam prihvatio. Medjutim sada ne mogu taj kredit da iskoristim.
Po jednoj proceduri koriscenje kredita ide tako sto napravim novu porudzbu i platim je u celosti i potom ih o tome obavestim a oni urade refund na karticu u iznosu kredite (kupovina mora biti veca od iznosa kredita).
Drugi nacin je da se napravi nova porudzbina i da se plati a da oni naknadno nesto dodaju u nju bez placanja (ovo je tesko uraditi jer se ne moze pogoditi isti iznos).
Treci nacin je da oni naprave porudzbinu po dostavljenoj specifikaciji i da onda oni cene rucno koriguju cene tako da se nadoknadi iznos kredita. Potom treba da se plati razlika u ceni (do pune cene onoga sto je naruceno). Ovo sam odabrao.
Kada im posaljem specifikaciju i podatke o kreditu koji potice iz ranije porudzbine (koju nisu pripremili niti poslali) a po njihovom uputstvu oni mi posalju tipski odgovor bez ikakvih rezultata i napomenu da ako zelim nesto vise da otvorim novi ticket. To se desilo vec tri puta.
12 članova čita ovu temu
0 članova, 12 gosta, 0 anonimnih korisnika