Jump to content

Photo
- - - - -

Kupovina iz Kine bez troskova postarine

• Please log in to reply
1104 replies to this topic

#121 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2511 posts
  • LocationStara Pazova

Posted 29 December 2011 - 09:33 PM

Nije da se brinem zbog komentara nego ne mogu da ti opišem koliko me nervira kada treba da se registrujem negde i popunim sva ona polja, naročito forumi kad su u pitanju, hoćeš da pitaš 2-3 pitanja=registruj se, hoćeš da skineš jednu pesmu/album=registruj se, hoćeš da kupiš jedan proizvod=opet, registruj se... lista pasvorda mi sve veća i veća... #-o
Logično je da od toliko pojedinačnih naručbi ne mogu svi biti apsolutno 100% zadovoljni, čak i da prodaju jedan jedini maximalno usavršen proizvod to se ne bi desilo...
  • 0

profilepic.gif

#122 bant013

bant013
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1168 posts

Posted 29 December 2011 - 11:58 PM

registruj se... lista pasvorda mi sve veća i veća... #-o

Rešenje...
jedan isti user i pass za sve takve bezbezne sajtove. :wink:
Mogu da razumem da zahtevaju registraciju, šta bi tek bilo da je nema :?:
To jedan vid kontrole kako ne bi došlo do enormnog spamovanja i zabavi gomile retardiranih imbecila koji bi rušili forume čisto iz zajebancije...

Hoćeš neki info,besplatan film ili pesmu?? Pa nema ni kod babe baš za džabe... :mrgreen:
  • 0
"I've had enough, I've seen enough, I've had it all, I'm giving up I won the race, I broke the cup, I drank it all, I spit it up" (R.E.M)

*KUPUJEM GIRVIN VECTOR ILI NOLEEN SUSPENZIJU

#123 djns

djns
  • Members
  • PipPipPip
  • 104 posts

Posted 31 December 2011 - 11:54 AM

Pre par minuta sam dobio poruku od Dinodirecta da su mi poslali biciklisticko odelo. Ovo je do sada najbrze pripremljen i poslat paket. Od narudzbe do slanja dva dana.
  • 0

#124 djns

djns
  • Members
  • PipPipPip
  • 104 posts

Posted 01 January 2012 - 06:05 AM

Postavljena slika

Dres i par Eneloop baterija.
  • 0

#125 mcwelja

mcwelja
  • Members
  • PipPip
  • 55 posts

Posted 01 January 2012 - 01:10 PM

Mozes li napisati kratak review za dres, tipa kakav je ulozak, materijal i uopsteno kvalitet.
  • 0

#126 djns

djns
  • Members
  • PipPipPip
  • 104 posts

Posted 01 January 2012 - 01:33 PM

Mozeli li napisati kratak review za dres, tipa kakav je ulozak, materijal, i uopsteno kvalitet

Na zalost ne mogu u ovom trenutku. To je slika od juce pre nego sto su ga zapakovali ljudi u Dinodirectu. Trebao bi da stigne za 7-14 dana. Kada stigne stavicu slike i detaljniji opis.
  • 0

#127 Boycie

Boycie
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 404 posts
  • LocationZnači Zemun

Posted 10 January 2012 - 10:39 PM

Postavljena slika
Postavljena slika

Roba je naručena 20.12.2011. preko dinodirect i stigla za 20 dana.Free Shipping radi odlično.Kvalitet na skali od 1-5 ocenio bih 2+ ali koliko para toliko i muzike.Ipak to su Kinezi mora konci da im vise sa svih strana i mislim da su pravljeni da jedva izgura jednu sezonu no videćemo.
Rezime:
1.Ako je mali fond moze da vas pokrpi na kratko
2.Sa većim fondom Gorčilo je odličan
3.Sa dosta para kupovina kod zvaničnih distributera
4.Ako ne znate šta će te sa parama,slobodno mi se javite 0641234567
  • 0

2010:5050 km 2012:4003 km 2014:1671 km 2016:3492 km 2018:0896 km 2020:0000 km  
2011:6755 km 2013:1851 km 2015:2294 km 2017:2110 km 2019:0495 km 2021:0000 km

#128 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • 2511 posts
  • LocationStara Pazova

Posted 11 January 2012 - 10:56 AM

Ček, koštalo te $40.39 a kvalitet 2+??? Pa to baš i ne zvuči zanimljivo!!!
Ako budeš imao slikao dres, okači slike.
  • 0

profilepic.gif

#129 Boycie

Boycie
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 404 posts
  • LocationZnači Zemun

Posted 11 January 2012 - 10:51 PM

Postavljena slika
Postavljena slika

Plaćeno je 26 jura na popustu a za te pare možeš samo neki polovni oznojani komlet da kupiš kod nas.Ako izdrži sezonu za te pare onda je odlična kupovina.
  • 0

2010:5050 km 2012:4003 km 2014:1671 km 2016:3492 km 2018:0896 km 2020:0000 km  
2011:6755 km 2013:1851 km 2015:2294 km 2017:2110 km 2019:0495 km 2021:0000 km

#130 djns

djns
  • Members
  • PipPipPip
  • 104 posts

Posted 13 January 2012 - 07:55 PM

Ove nedelje sam dobio tri paketa od Dinodirecta. U jednom paketu sam imao bic. dres sa kratkim rukavima koji me je ukupno kostao 15,69$ ili u dinarima 1 294.77.

Dres je odlican ali za razliku od prethodnog kome nisam nasao ni jednu jedinu manu ovde sam posle pazljivijeg zagledanja primetio par koncica. 99% je odlicno sasiveno ali pored zibzara sa desne strane se mogu videti par koncica od duplog stepa (kao da je prekinuto pa opet nastavljeno), sve sam rastegao i sve dobro drzi osim sto se tih par koncica vidi. To je jedina zamerka. Mislim da ih mogu odseci i da se nista nece desiti.

Slede slike:

Postavljena slika
Postavljena slika
Postavljena slika

Ovde se vide ti koncici.
Postavljena slika
Postavljena slika

Stigle su mi i original Eneloop baterije, dva komada za 5,07$. Sada mi je zao sto nisam narucio dva para.
Dobio sam i odlicnu nalepnicu (zastita za ekran) koju sam prekrojio tako da stiti ekran Etrex 30 GPS-a. Dobio sam na poklon neke cesljeve za uredjenje kablova. Kesu sa likom deda mraza.

U ta tri paketa je bilo i jedno razocaranje. Opet sam narucio pulsmetar (od drugog proizvodjaca) ali nisam mogao da poverujem. Sat je izgledao kao nov ali traka koja ide oko grudi nije. Imala je ogrebotina a poklopac za bateriju je imao ogrebotine. Probao sam traku. Sat ne radi kako sam ocekivao, mislio sam
da ce stalno pokazivati puls ali on pokaze puls samo kada se pritisne dugme na njemu. Traka stalno salje signal sto sam proverio u teretani jer traka za trcanje prima signal ali opet sa greskom, dok hodam sve je u redu ali kada potrcim signal se izgubi. Kada sam dosao kuci resio sam da otvorim traku i imao sam sta da vidim, baterija CR2032 je potpuno korodirala i ispustila je neku tecnost. Kupio sam novu bateriju ali nisam stigao da opet odem u teretanu da probam traku.

Poslao sam slike trake i baterije Dinodirectu, i oni su mi ponudili kao kompenzaciju 35$ gift card (a pulsmetar je kostao oko 25,39$), sto sam prihvatio. Medjutim gift card nije stigao. Kada sam ih upitao sta se desava dobio sam izvinjenje i gift card od 3$. Onda sam se naljutio pa sam ih gnjavio preko live chata.
Na kraju su rekli da je operater pogresio i da nije logicno da mi daju 35$ ako sat kosta 25$. Odgovorio sam im da je nista nisam trazio nego da su oni to ponudili. Uglavno poslali su mi gift card od 25$ stim da mogu da zadrzim pulsmetar koji sam iskoristio.
  • 0

#131 djns

djns
  • Members
  • PipPipPip
  • 104 posts

Posted 13 January 2012 - 08:10 PM

Ako je nekome interesantno dobio sam i karticu sa kuponom za popust. Kupon daje popust od 10$ za narudzbine od 50$ ili vise, vazi do 29.2.2012. godine i glasi DDVALENTINE

Znaci ako u korpu stavite robe za 50$ i primenite kupon, platicete samo 40$.
  • 0

#132 zuba88

zuba88
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 893 posts
  • LocationBeograd

Posted 13 January 2012 - 08:13 PM

koju si velicinu kompleta uzeo i koliko si visok?
  • 0
........

#133 djns

djns
  • Members
  • PipPipPip
  • 104 posts

Posted 13 January 2012 - 08:17 PM

Uzeo sam velicinu XL, visina 181, 79kg. Da sam probao u prodavnici ne bi bolje izabrao.
  • 0

#134 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • 2511 posts
  • LocationStara Pazova

Posted 13 January 2012 - 09:55 PM

Uh sredio sam komp :mrgreen:
nego, ovo su sad dva oprečna iskustva!!! Meni ovaj dres izgleda extra-super, za te pare premija...
Ako se ne varam to je bilo neko ng sniženje, jel da?
  • 0

profilepic.gif

#135 djns

djns
  • Members
  • PipPipPip
  • 104 posts

Posted 13 January 2012 - 10:14 PM

Uh sredio sam komp :mrgreen:
nego, ovo su sad dva oprečna iskustva!!! Meni ovaj dres izgleda extra-super, za te pare premija...
Ako se ne varam to je bilo neko ng sniženje, jel da?

Jeste, to je bilo snizenje sada je 44$. Koliko sam mogao da primetim kod nekih proizvoda sa desne strane pise ko je dobavljac a kod nekih ne.

Prvo odelo koje je bilo bez greske je isporucio dobavljac Tina (http://www.dinodirect.com/supplier-28/)
Drugo odelo je isporucio dobavljac Clive (http://www.dinodirect.com/supplier-52/).

Sasvim je moguce da razna odela poticu od raznih dobavljaca i proizvodjaca.

Postoje i proizvodi koje isporucuje direktno Dinodirect. Uglavnom platite dodatnih 0,99 $ pa ako Vam se nesto ne svidja mozete vratiti a troskove vracanja snosi Dinodirect. Jedino sto gubite u svakom smeru tri nedelje. Ukoliko nesto nije u redu onda troskove oni snose bez obzira da li je placeno dodatnih 0.99$ (Return Shipping Insurance Fee).
  • 0

#136 djns

djns
  • Members
  • PipPipPip
  • 104 posts

Posted 18 February 2012 - 04:33 PM

Imam problem sa Dealextremom. Upao sam u mrtvu petlju sa njihovom korisnickom sluzbom.
Pre tri meseca sam nesto porucio i platio. Prvo su obecali da ce roba doci za mesec dana a onda
opet za mesec dana i posle mog insistiranja priznali su da je nikada nece imati (i dalje se nalazi na sajtu
i prodaje). Rekli su mi da ne mogu da dobijem novac nazad jer je proslo vise od dva meseca od kupovine
ali da ce mi odobriti kredit u prodavnici. To sam prihvatio. Medjutim sada ne mogu taj kredit da iskoristim.

Po jednoj proceduri koriscenje kredita ide tako sto napravim novu porudzbu i platim je u celosti i potom ih o tome obavestim a oni urade refund na karticu u iznosu kredite (kupovina mora biti veca od iznosa kredita).

Drugi nacin je da se napravi nova porudzbina i da se plati a da oni naknadno nesto dodaju u nju bez placanja (ovo je tesko uraditi jer se ne moze pogoditi isti iznos).

Treci nacin je da oni naprave porudzbinu po dostavljenoj specifikaciji i da onda oni cene rucno koriguju cene tako da se nadoknadi iznos kredita. Potom treba da se plati razlika u ceni (do pune cene onoga sto je naruceno). Ovo sam odabrao.

Kada im posaljem specifikaciju i podatke o kreditu koji potice iz ranije porudzbine (koju nisu pripremili niti poslali) a po njihovom uputstvu oni mi posalju tipski odgovor bez ikakvih rezultata i napomenu da ako zelim nesto vise da otvorim novi ticket. To se desilo vec tri puta. :(
  • 0

#137 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • 2511 posts
  • LocationStara Pazova

Posted 18 February 2012 - 05:46 PM

Nešto je opasno krenulo tamo po zlu, loša sake ili šta već :) uglavnom nadam se da nisi nešto skupo naručivao!!! Koliko vidim mnogo je ljudi koji imaju identičan problem... bez rešenja...
Ostaje ti da čekaš i nadaš se da će doći, jednog dana...
  • 0

profilepic.gif

#138 Vorda

Vorda
  • Members
  • 4577 posts
  • LocationZrenjanin

Posted 18 February 2012 - 05:48 PM

...bali vas kinezi :mrgreen: .Inace sake je Japanski :D .
  • 0
puno znoja,malo krvi

#139 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • 2511 posts
  • LocationStara Pazova

Posted 18 February 2012 - 05:53 PM

Inace sake je Japanski :D .

e jbg, loša berba zelenog čaja onda :mrgreen:
  • 0