Kupovina iz Kine bez troskova postarine
Postavljeno 27 July 2019 - 09:51 AM
Najbolje iskustvo imam s fasttechom, od tamo kupujem elektricne cigarete i te gluposti, kod njih je to sve fasttech koliko sam skontao, nisu neki posrednici, oni prodaju, nikad nikakve frke. Free shipping je na sve, sve tracking, ne znam ni sta bih radio kad ne bi stiglo ono sto sam narucio, kome da se zalim
Poslano sa mog KING_KONG_3 koristeći Tapatalk
Postavljeno 27 July 2019 - 08:19 PM
https://s.click.alie....com/e/bBTkRpYU
Isporučili su ga singapurskom poštom sa trekingom, za 11 dana isporučen (nije me zakačila carina, kod njih ume da zaglavi po dve nedelje).
Da li je Bryton kompatibilan sa Garmin nosačima? Ovo je sa SG poštom, ali nije jeftino.
https://s.click.alie....com/e/csBBiYTW
Postavljeno 27 July 2019 - 09:07 PM
U pitanju je neki nosač za bryton od svega nekoliko dolara pa nisam siguran, ali pitaću već prodavca za tracking. Ima i na Aliju gde provereno ima pravi tracking samo su malo skuplji nego na ebay. Dok, za bryton koji je vrednosti skoro 100 $ pretpostavljam da sigurno ima traccking? Piše "free expedited shipping"
Bolje kupi taj nosac na aliju brze ce ti stici, na ebayu za te sitne stvari zavlace i razvlace.
Postavljeno 27 July 2019 - 10:12 PM
Ma i na aliju je isto, nema to veze sa sajtom nego sa poštom. Bolja pošta i tracking su zakon, onda stiže brže i sigurno, u suprotnom se ukrade negde usput, ili prodavac ni ne pošalje i nada se da ćeš zaboraviti.
Dobije se uz nosač mount i za bryton i garmin i cateye, lampu, telefon... to je manje bitno.
Nego nema više brajtona na Aliju. Od povoljnih opcija samo sam našao ovaj na ebay
https://www.ebay.com...er/192579899143
Ocene su vidim pozitivne, dosta prodatih primeraka, valjda je to bezbedno. Pitaću prodavca za tracking
Postavljeno 23 August 2019 - 01:22 PM
Ma skup je Garmin. I Bryton trake su vidim bogami 35-40 $ ja mislio to jeftinije..
Nisam to nikad koristio nije mi ni preko potrebno pa zato ne bih davao više para ako ne mora, nego sam mislio ako i one jeftinije rade precizno i korektno pa da kupim eto da imam i da probam. Tako nešto se sećam da je pisano ranije, da i jeftine trake koje imaju bluetooth i ant+ rade dobro. Samo mi treba preporuka tj iskustvo, recimo konkretno one Magene da li je neko koristio, probao?
https://www.aliexpre...2853534009.html
Ili ako ima još nešto za preporuku u tom cenovnom rangu. Ili je bolje da dodam za Bryton traku? Reče mi kolega da rade navodno bolje od Garmina, samo se ne razumem nisam se nikad udubljivao u tu tematiku.. šta tu ima da bude bolje ili lošije?
Postavljeno 23 August 2019 - 05:24 PM
US $18.34 10%OFF | Bluetooth4.0 ANT+ Heart Rate Sensor Compatible GARMIN Bryton IGPSPORT Computer Running Sport Bike Heart Rate Monitor Chest
https://s.click.alie....com/e/B6Z04iMg
Postavljeno 28 January 2020 - 11:54 AM
Znate li da li mozda jednostavno moram i dalje da cekam ili postoji neka opcija da mozda kontaktiram prodavca ili tako nesto?
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
Postavljeno 28 January 2020 - 12:22 PM
Kojom poštom je poslat ? Ako nije lažan broj za praćenje onda je sigurno otišlo na carinu i zato toliko dugo čekaš.Narucio sam nesto sa Aliexpressa pre 3 nedelje. Prilikom porucivanja je pisalo da je ocekivana isporuka do 23. januara. Jos uvek paket nije stigao. A kada idem na pracenje posiljke, jedino sto tamo mogu da nadjem je da je paket poslati iz Kine i da je stigao u zemlju isporuke 10. januara. I to tako stoji prakticno 17 dana.
Znate li da li mozda jednostavno moram i dalje da cekam ili postoji neka opcija da mozda kontaktiram prodavca ili tako nesto?
"Лажима је све почело"
Postavljeno 28 January 2020 - 12:25 PM
Pitam posto kada na trackingu pise Carina prijem to ne znaci da je paket stigao, vec da je nasa carina obavestena o paketu, iako se on mozda jos uvek ne nalazi na avionu/brodu. Tek kada pise prispece i izmenicna posta (valjda postanski 11003) onda je paket stigao kod nas.
Ja imam situaciju sa paketom koji sam porucio 5.12. za koji vec tri puta pise departed country of origin. U ovo doba je u Kini haos, internacionalna, pa njihova nova godina, sad i ovaj virus... potrajace dok stigne
Postavljeno 28 January 2020 - 12:30 PM
Od letos je problem sa isporukom iz kine, sve sto nije singapurska posta je islo dosta sporo, neregistrovane su stizale od 2meseca pa do 4-5...Da li je paket stvarno stigao u zemlju isporuke? Porucivao si u Srbiju?
Pitam posto kada na trackingu pise Carina prijem to ne znaci da je paket stigao, vec da je nasa carina obavestena o paketu, iako se on mozda jos uvek ne nalazi na avionu/brodu. Tek kada pise prispece i izmenicna posta (valjda postanski 11003) onda je paket stigao kod nas.
Ja imam situaciju sa paketom koji sam porucio 5.12. za koji vec tri puta pise departed country of origin. U ovo doba je u Kini haos, internacionalna, pa njihova nova godina, sad i ovaj virus... potrajace dok stigne
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Postavljeno 28 January 2020 - 03:15 PM
Prati na 17track aplikaciji ili postalninja..e sad, koji je broj posiljke da te uputimo malo oko informacija..takodje, aliexpress postavlja lazne statuse za njihovu kinesku poštu..Narucio sam nesto sa Aliexpressa pre 3 nedelje. Prilikom porucivanja je pisalo da je ocekivana isporuka do 23. januara. Jos uvek paket nije stigao. A kada idem na pracenje posiljke, jedino sto tamo mogu da nadjem je da je paket poslati iz Kine i da je stigao u zemlju isporuke 10. januara. I to tako stoji prakticno 17 dana.
Postavljeno 28 January 2020 - 04:03 PM
https://picasaweb.go...208760685671353
Postavljeno 28 January 2020 - 08:21 PM
Kada idem na pracenje posiljke, jedino mi izbaci to sto je na slici...
Jos jedno pitanje. Da li znate okvirno da li se za robu u vrednosti oko 50e naplacuje carina ili ne? Paket stize na adresu u Nemackoj...
Postavljeno 28 January 2020 - 08:40 PM
Postavljeno 29 January 2020 - 06:34 AM
Nema slike jos uvek. mogao si da doplatiš za singapurska poštu ako je bila opcija i stiglo bi ti za 10ak dana.. sto se tice dažbina u Nemackoj, ne bih znao koji je limit ali znam da su ok u proceni ako treba da se nesto carini. Cak je covek napisao da mu se izvinjavao carinik sto mora toliko da mu naplati.
Meni se nijednom nije nudila Singapurska pošta, već uvek "Standard Ali express..." a roba stizala brzo Singapurskom poštom, tj iz Singapura a ne iz Kine koliko me sežanje drži, iako sam mislio da sam poručio iz Kine?!
Postavljeno 14 March 2020 - 12:33 PM
Sledeci put ili da doplatim za bolju postu ili ni ne porucujem vise...
7 članova čita ovu temu
0 članova, 7 gosta, 0 anonimnih korisnika