Kupovina iz Kine bez troskova postarine
Postavljeno 16 August 2017 - 08:19 AM
Postoji tu deo koji meni baš nije jasan, što se DHL-a tiče. Iz Nemačke mi je stizalo kao redovnom poštom, desetak dana, ali mi se nekoliko puta desilo da mi sa Evansa ili Sport Direct-a stigne DHL-om u roku od par dana, i bez ikakvog PDV-a, znači nije ni prošlo carinu. Sve je, naravno, bilo ispod 50 evra vrednosti.
NJemacka Posta (Deutsche Post) je pre nekih 15 godina kupila DHL i od tada sam primetio da dolazi do mesanja *imena* dostavljaca tako da npr poruceno iz NJemacke na moja vrata za (standardnih postanskih) 10 dana donosi nas domaci postar iako je pisalo da u Nemackoj posiljku preuzima DHL. Onda sam shvatio da oni *medjusobno* razmenjuju posiljke u zavisnosti od tarife i kapaciteta. Ne mogu da se setim da li je bilo sitacija kao sto je gore opisao Srdjoni.
Postavljeno 17 August 2017 - 03:37 AM
Sto se tice CRC-a, zbog smanjene potraznje su prestali sa isporukama za Srbiju i Crnu Goru, bar tako mi je napisala Brenda
Jak im izgovor...verujem da je nešto drugo...jer koja je logika? Treba staviti i Burkina Faso, što više zemalja imaju u opticaju, imaju potencijalnog kupca. Prosto. Ima nešto što mi ne znamo, a što oni ne žele da kažu...Kupovali smo mi odande, ne u nekom broju velikom, ali ipak su išle isporuke...Možda oni isporučuju nekom u srb neke delove na više pa su ovde lock...kome nzm, ali ne mogu dokučiti sebi da "skinu" neku zemlju tek tako. Još smo evropa, nisamo negde u pustinji...
Postavljeno 17 August 2017 - 06:55 AM
Jak im izgovor...verujem da je nešto drugo...jer koja je logika? Treba staviti i Burkina Faso, što više zemalja imaju u opticaju, imaju potencijalnog kupca. Prosto. Ima nešto što mi ne znamo, a što oni ne žele da kažu...Kupovali smo mi odande, ne u nekom broju velikom, ali ipak su išle isporuke...Možda oni isporučuju nekom u srb neke delove na više pa su ovde lock...kome nzm, ali ne mogu dokučiti sebi da "skinu" neku zemlju tek tako. Još smo evropa, nisamo negde u pustinji...
Jedna malo skuplja guma stoji u radnji godinama kod nas, barem u NS. Po ceni jednog skupljeg dela, 99% ljudi ovde trazi da kupi ceo bicikl. Izuzetno smo malo trziste. To malo prometa sto pravimo je najjeftinija klasa opreme i to ne niza klasa Shimana, nego jeftina kineska roba.
Poslato sa sokocala mobilnoga
Postavljeno 04 November 2017 - 05:56 PM
Sunding SD 563B Waterproof LCD Display Cycling Bike Bicycle Computer Odometer Speedometer with Green Backlight Hot sale
http://s.aliexpress.com/mAriAZr2
(from AliExpress Android)
Postavljeno 04 November 2017 - 06:13 PM
Totalni drek od ciklokomjutera,meni se pokvario nakon 5 meseci koriscenja,ajde leti je o dobro radio ali cim je pocela zima ,magla i kise pokvario se.A i ovaj drugi sa dve baterije i sa vecim displejem nije nesto narocito,ali pozadinsko osvetljenje pa sam se prevario i njega kupio.Mozda neki i mogu duze da se koriste ali generalno, totalno sranje.
Postavljeno 04 November 2017 - 06:59 PM
Drek su višestruko skuplji brzinomeri nabeđenih marki koji nemaju pozadinsko osvetljenje i prikazuju svega dve funkcije na ekranu...
Meni oba sundinga rade, taj konkretni dve i po godine, eno ga inače sav mokar od rose stoji napolju, a juče 50ak km po gradu po mokrom vremenu, ne može jadan ni da se osuši od hladnoće.
A taj sa dve baterije je napunio letos dve godine. I ako nekad crkne naravno da ću opet kupiti sličan, ili Garmin. Jer Cateye VDO i Sigma nude loš odnos uloženo/dobijeno.
Postavljeno 04 November 2017 - 07:05 PM
eh imao sam i ja nekad takav sunding, mene je lepo sluzio dok mu jedna kisa nije dosla glave pa je gornji deo ekrana nekako izbledeo, a ja "pokusao" da otvorim i popravim...posle sam mogao smao da ga bacim
Posle toga sam uzeo sigmu (mislim 16.12 model) ona je bila dobra, izasla me oko 50eur i imala je merac kadence, temp, i pozadinsko svetlo koje slabo nesto sija
Za te najjeftinije varijante sunding je odlican, pa i ako crkne on ceo kosta ko 2 baterije da zamenis
Za neku srednju varijantu ( 40-50eur) ja bi preporucio sigmu i to je maximum koji treba da das za obican brzinomer.
I nakon toga garmin, bryton, wohoo, polar i ostali oni nemaju alternativu u jeftinim proizvodima.
Postavljeno 04 November 2017 - 07:58 PM
a ja "pokusao" da otvorim i popravim...posle sam mogao smao da ga bacim
A u glavi ništa, samo žica drži uši da ne otpadnu.
Postavljeno 04 November 2017 - 08:02 PM
Hteo sam i ja svojevremeno Sigmu 16.12 ili 14.12 ili VDO M5 ali ne možeš da uključiš osvetljenje da sija... meni to totalno obesmišljava poentu osvetljenja displeja.
Pa zar nije poenta usteda baterije. Aktiviras svetlo i bilo kojim tasterom ga iniciras tokom voznje.
A u glavi ništa, samo žica drži uši da ne otpadnu.
4 članova čita ovu temu
0 članova, 4 gosta, 0 anonimnih korisnika