Kupovina iz Kine bez troskova postarine
Postavljeno 01 October 2015 - 07:42 PM
Ovo me podseti na onu epizodu Mr Bean-a kad pakuje kofer pa sve živo iseče i izlomi na pola da minimizuje prtljag, čak i četkicu za zube
Flekice inače nosim samo par komada. Komadić šmirgle, metalni scraper i najmanji mogući lepak.
Bakara, jel može link ili slika od te koju ti imaš? Pošto kažeš da je slična, znači nije i ista. Ovaj moj je core 8260, znači 4.3" ekran. Moram naći neku torbicu da pasuje. Za ovo vreme imam i previše džepova na dresu, prsluku... ali kad dođe leto biće problem za neophodne stvari. I telefon leti je obično u džepu, ali za slučaj kiše bolje da može stati i u torbicu. Ili da nosim i najlon kesu
Postavljeno 02 October 2015 - 11:48 AM
Moja je ovakva:Bakara, jel može link ili slika od te koju ti imaš? Pošto kažeš da je slična, znači nije i ista. Ovaj moj je core 8260, znači 4.3" ekran. Moram naći neku torbicu da pasuje. Za ovo vreme imam i previše džepova na dresu, prsluku... ali kad dođe leto biće problem za neophodne stvari. I telefon leti je obično u džepu, ali za slučaj kiše bolje da može stati i u torbicu. Ili da nosim i najlon kesu
Ja telefon najradije drzim u dzepu od dresa, a samo zimi nosim i malu trouglu torbicu na ramu, jer mi treba da spakujem podkapu, suskavac i sl. zimsku opremu.
Postavljeno 04 November 2015 - 06:08 PM
Kuka za zadnji menjac za bicikl
Porucena na aliexpresu 20.10.2015 popodne oko 16h
a stigla danas.
Domaci troskovi 250.00 RSDa na placenih USD 5.50 za robu sa postarinom.
Lopovi!
Šta ja da kažem, poručim ovo
http://www.aliexpres...2260939448.html
znači 38 centi, oni otvore i procene na 10 $. Troškovi 360 dinara
Postavljeno 14 November 2015 - 10:41 AM
Puni su internacionalni forumi kineskih no name karbonskih ramova. Voze ih ljudi i uživaju.
Razlika u odnosu na nas je što, uglavnom, imaju nekog uvoznika preko kojeg kupuju, koji povećava stepen sigurnosti u celoj transakciji, a mi smo prinuđeni da ih naručujemo direktno.
Kod nas jedino znam da je Farbašev Činarelo bio no name kineski. Vozio ga čovek onoliko i prodao.
Postavljeno 14 November 2015 - 11:08 AM
Puni su internacionalni forumi kineskih no name karbonskih ramova...
predlog za brend: bianCHI-NA
...skoro sam nesto listao i nasao nekog zmaja koje je na kineza stavio ax.lightnes, enve, MCFK i ko zna sta jos...
definitivno nije novac bio presudan u izboru rama...mozda inat ?!?!?!
Postavljeno 14 November 2015 - 04:03 PM
Kolega sa foruma, Farbač, se sit navozao na tom kineskom karboncu koliko sam shvatio, bez ikakvih problema. Što reče jedan prijatelj, kad sam ga zezao za kineski ranac za planinarenje: "moj je jedini original, na svim ostalim piše druga marka, a pravljeni su u Kini".
Postavljeno 14 November 2015 - 04:52 PM
Pa kakve bi komponente po tebi trebalo da stave na kineski karbonski ram?
Ako se kupuje no name ram onda mi je prva ideja štednja, pa bi mi bilo logično da se u istom ritmu sastavi ceo bicikl, a ne da se stavlja sram red22 ili XTR. To je moja logika kad baratam tuđim novcem, pitanje je šta bi bilo da sklapam za sebe.
2 članova čita ovu temu
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika