Molim Vas pogledajte alat koji sam naveo u prvom postu. Da li da ga kupim (da nije previse) ili je dovoljno unutrasnja guma i par inbusa?
Molim misljenje i predlog
Evo pogledah detaljno oba, dakle, sve zavisi od toga da li već imaš adekvatnu pumpu za gume na kojima se voziš ili ne... Ako nemaš pumpu onad uzmi onaj skuplji komplet, u komentarima ističu dobar kvalitet izrade što je bitno a imaš i plastične morntirače guma tako da nećeš oštetiti felne u procesu, ostim toga ako popraviš gumu i sav si hepi povodom toga brzo ćeš se razočarati kad shvatiš da nemaš čime da je naduvaš... E sad, što se tiče pumpe, moje iskustvo je da ti ta pumpa neće omogućiti da lepo tj. pristojno naduvaš gumu ALI s druge strane biće dovoljno da dođeš do prve benz.pumpe i pravog kompresora, s takvim pumpama ja ne mogu da navučem 4,5 bara ni u snu (vozim mtb) ali kažem, bolje i mekana guma nego totalno prazna, zar ne!!! Razlika je samo 4.79€ a za te pare ne možeš nači nikakvu pumpu a ne neku poštenu...
ALI ako već imaš pumpu koja ti dobro služi i ne treba ti druga i ne smetaju ti metalni montirači guma koji dolaze u jeftinijem alatu a koji oštećuju aluminijumske felne, onda uzmi jeftiniji !!!
Mislim da ćeš lepak koji dolazi u jeftinijoj varijanti morati da zameniš u startu pošto ko zna koliko on stoji i da li će biti dobar, ovo su i u komentaru napomenuli (da lepak nije bio ni za šta...)
Šta bi ja uradio: uzeo skuplji i prodao pumpu, dobio mesto za rezervnu gumu i prošao extra povoljno
Eto...