I jeste nešto tih 5$. Jer ja nisam paltio 105 već 100 $ proizvod. Ne želim da me varaju.
ALI ipak su oni banka.
Nažalost moraćeš da se pomiriš sa činjenicom da u Srbiji (ne znam za dalje) niko neće džaba raditi za tvoj interes a ponajmanje banke, štaviše možeš da računaš da će (bilo koja) banka gledati da te zavrne što je više moguće na svakoj njihovoj "usluzi".
Ja kad sam otvorio račun u komercijalnoj banci onda mi je službenica lepo rekla "održavanje računa se ne naplaćuje za mesec kada nema priliva na račun" a onda se desilo da par meseci pošto sam ostao bez posla dobijem opomenu zbog duga na računu od nekih ~800 dinara???. Račun sam inače sravnio sa nulom kada sam podigao poslednju platu ali ga nisam zatvorio. Evo šta je bilo, banka je naravno bez ikakvog obaveštavanja klijenata izmenila cenovnik i počela da naplaćuje "održavanje" računa bez obzira imao primanja/priliv ili ne tako da su oni redovno skidali "svoje" sa praznog računa
Rešenje: otišao sam kod šefa expoziture dao mu 200 dinara za zatvaranje računa i rekao da reši to kako zna i ume. Račun zatvoren...
A onda kroz par meseci prodam ja one glupe obveznice koje smo svi dobili i naglasim glupači u pošti da taj broj računa koji je naveden ne važi više, ona kaže nema veze doći će te pare na naš račun pa ćete ih podići ovde!!! Malo sutra, uplatili su pare na zatvoren i više nepostojeći račun u komercijalnoj banci, morao sam ponovo tamo da odem, oni su pare dobili na "privremeni račun" i opet sam
morao da otvorim račun kod njih da bi uopšte digao te pare. Pre cele procedure službenica mi reče: "nije problem, zatvorićemo taj račun kad odradimo transakciju" 15 minuta kasnije: "znaš, ovaj račun ne mogu da zatvorim ali možda ti jednog dana opet zatreba!!!"
Došlo mi da odem do obližnje pumpe, uzmem za tih 3-4000 kolko je već bilo bezolovnog i sve ih zapalim u 3 lepe njihove debilne...
A sad da se vratimo na temu: kupovina iz Kine bez troškova pošterine, ima li još neko nešto da kaže na ovu temu? Molim prisutne da podignu 2 prsta