Kupovina iz Kine bez troskova postarine
Postavljeno 22 May 2012 - 11:01 AM
Postavljeno 22 May 2012 - 07:52 PM
Primetio sam da zadnja kocnica posle uradjenog servisa slabo koci. Okrenuo tockic i nije bilo nista bolje. Kada sam dosao kuci pogledao sam disk i primetio na njemu crne tragove od prljavstine, dodirnuo ga i utvrdio da je mastan.
Pozvao servis i rekao im sta sam primetio i dobio uputstvo da ocistim disk krpom natopljenom alkoholom.
Pitanje je koliku kolicinu ulja (masnoce) disk kocnice trpe? Nisam stigao da se provozam i da vidim da li ce se stanje popraviti.
Postavljeno 22 May 2012 - 08:58 PM
Postavljeno 22 May 2012 - 10:25 PM
Verovatno ste u pravu jer kad sam uzeo bajs zadnje su bile istrošene skroz a verujem da nije menjano od kad je bajs kupljen a sad ima 3-4god, mada ove koje sad imam su neke jeftine i mislim da su malo mekše i da će se brže istrošiti a naravno zavisi i od pređene kilometraže.
Postavljeno 03 June 2012 - 07:35 AM
Postavljeno 03 June 2012 - 03:23 PM
Fali samo jedna stvar!
novci u bilo kojoj valuti.
Postavljeno 03 June 2012 - 08:13 PM
I ako ima neko da je voljan da naruči umesto mene taj jedan-dva paketa, to bi mi najviše odgovaralo, ja mu dam odmah pare pa kad stigne stigne, nije mi uopšte hitno. One bokserice s uloškom me zanimaju i neki bici komplet.
Postavljeno 03 June 2012 - 08:41 PM
Siguran sam da nije problem ni da ti neko to naruči, ja bi rado ali sam odlučio da to više ne radim. Zašto, eto ja naručim sebi neke stvari i sve stigne regularno, ako i treba da se čeka nije problem, ja čekam i onda naručim za dvoje ljudi, zamolili me preko foruma, ne poznajemo se lično i jedan paket stigne za mesec i po a drugi tek posle puna 2 meseca!!! a da sam to za sebe naručio garant bi stiglo za 2-3 nedelje... Ok, nisu ljudi protestvovali ili krivili mene ali ipak meni je neprijatno, ipak daš nekome pare u napred i ne znaš šta te čeka dalje, aj da živimo u Danskoj ili Norveškoj pa da smo nacionalno kulturni ljudi ali ovo je Srbija, ovde ne znaš s koje strane će neko da te zezne i prevari i ukrade ti nešto isl...
P.S. Za paypal ako misliš na onu foru da se otvori nalog na sloveniju ili slično neće da može pošto većina prodavaca sad traži da ti se adresa slanja paketa poklapa sa adresom na koju je registrovan pp nalog. Ja recimo mogu da unesem tvoju adresu prilikom plaćanja i da paket ode direktno tebi a ne meni pa ja šaljem tebi onda.
Postavljeno 03 June 2012 - 10:03 PM
Videću onda lično u te dve banke oko detalja. Čudno mi bilo da se zadovoljavaju samo sa sićom što ućare na kursu pri konvertovanju pa sam zato prvo pitao ovde .
To za čekanje meni baš baš nije nikakav problem, pošto mi nije uopšte hitno, kad god stigne, i za mesec-dva nebitno .
A dobio sam već ponudu kolege na pm, pa ću videti kad odem do grada i banaka. Za sad mi treba samo dres, ali ako je kod Inteze sve tako super onda ću uzeti karticu, pa posle kako budem imao para i šta god treba da kupujem s neta . Vidim ima svačeg povoljno.
Postavljeno 03 June 2012 - 10:54 PM
Ne znam za rajfajzen, oni su uvek bili mnogo komplikovani i svašta izvoljevali pa sam ih otpisao u trenutku odlučivanja gde da uzmem karticu a sad više nemam potrebe da ih ponovo proveravam, ostavili su loš utisak na meneVideću onda lično u te dve banke oko detalja. Čudno mi bilo da se zadovoljavaju samo sa sićom što ućare na kursu pri konvertovanju pa sam zato prvo pitao ovde .
Uglavnom, Intesa ne uzima ništa, čak ni siću a ja im kusur bogami ne ostavljam uzmem lepo dolare u menjačnici, odnesem u banku i uplatim na svoj račun, plaćam u dolarima tako da nema konverzije... Ponekad imaju foru da rezervišu nešto sitno po transakciji zbog valutnih razlika (mada mi nije jasno ako plaćam u $ i na računu su mi samo $ o kojoj valutnoj razlici pričamo) ali se to vrati za par dana na tvoj račun...
Dakle sve free, samo pare treba da obezbediš
Postavljeno 07 June 2012 - 02:32 PM
kakav je kvalitet biciklitičkih gaća i majica?
ili preko http://www.monton-cycling.com/ jedni su od povoljnijih na netu,
kod ovih je do par nedelja u Country List-i još uvek stajala "Yugoslavia", tek skoro su ubacili "Serbia",
pa me zanima koliko su ozbiljni sobzirom na ovakve pomenute propuste?
Ako neko ima iskustva (i kakva su) pri kupovini preko ova dva sajta bio bi mu zahvalan na svakom odgovoru.
--------------------------------------------------------------------------------
U Srbiji čelični živci nisu dovoljni, prešao sam na karbonske.
5 članova čita ovu temu
0 članova, 5 gosta, 0 anonimnih korisnika