Kupovina iz Kine bez troskova postarine
Started By
djns
, Oct 01 2011 06:30 PM
1104 replies to this topic
Posted 24 March 2012 - 04:12 PM
Posto vidim da na sajti ima rukava za zastitu od sunca (kao letnji) i valjda obicnih za grejanje, koju varijantu si ti uzeo i kakav je materijal u pitanju?
u pitanju je likra...dobro će doći za sunce i eventualno malo predveče leti da zaštiti ruke i zglobove, a za jesen ćemo vidimo!!
Posted 28 March 2012 - 03:55 PM
Imate lep izbor dresova na http://www.tinydeal....eys-si-139.html
Poceli su da primaju uplate putem kreditnih kartica
Posted 28 March 2012 - 05:13 PM
Imate lep izbor dresova na http://www.tinydeal....eys-si-139.html
Dali je neko naručivao odavde?
Posted 28 March 2012 - 06:53 PM
Ja jesam. Doduše ne ništa vezano za bicikl, nego neke druge gluposti. Paket je stigao par dana posle paketa iz DX-a, iako je poslat par dana ranije, bar po mail-ovima koji su poslati od jednog i drugog. Naručio sam paket bez trackinga, nemaju onu foru da za određeni iznos daju tracking za đaba.
Inače kvalitet i sadržaj su odgovarali opisu na sajtu.
Inače kvalitet i sadržaj su odgovarali opisu na sajtu.
JoJ
Posted 28 March 2012 - 07:29 PM
Sad gledam. Sa TinyDeal-a je paket naručen 4 dana kasnije u odnosu na DX, a poslat je nedelju dana ranije u odnosu na paket sa DX-a. Tako da je eto bar u mom slučaju paket brže pripremljen, ali je ipak stigao 3-4 dana kasnije.
Mnogo to zavisi od pošte i od još 300 čuda, ne postoji neko pravilo. Ranije su mi paketi iz DX-a stizali za 2 dana u Srbiju, po otpremanju iz HK pošte, i trebalo mu je još u proseku 4 dana do KG-a, po ulasku u zemlju. Poslednjem je trebalo 15 dana da stigne iz HK u Srbiju i 3 do moje kuće. Ali pošto je i ovako džabe, ja se ne žalim...
Mnogo to zavisi od pošte i od još 300 čuda, ne postoji neko pravilo. Ranije su mi paketi iz DX-a stizali za 2 dana u Srbiju, po otpremanju iz HK pošte, i trebalo mu je još u proseku 4 dana do KG-a, po ulasku u zemlju. Poslednjem je trebalo 15 dana da stigne iz HK u Srbiju i 3 do moje kuće. Ali pošto je i ovako džabe, ja se ne žalim...
JoJ
Posted 29 March 2012 - 12:04 PM
Da li je neko od vas ima iskustva sa refundiranjem sa dealextreme.com, a da je pri tom roba placana Intesa internet karticom? Kako to ide, vrate mi novac direktno na karticu? Nekoliko predmeta mi ne salju vec mesecima, kazu da nemaju na lageru i da ne znaju da li ce dobiti i pitaju me da li zelim refund
edit. Tinydeal poceo da prima placanje direktno sa kartice, kao dx?
edit. Tinydeal poceo da prima placanje direktno sa kartice, kao dx?
Posted 29 March 2012 - 11:35 PM
super, moram procesljati td cini mi se da imaju mnogo bolju ponudu od dx. Jbg, ja cu da se kockam, neka mi odrade refund pa sta bude, da ovo nije intesa internet ne bih ze razmisljao al oni veciti nesto zezaju za uplate i sve mora licno u banci, ne bi me cudilo da prave problem za povracaj
11 user(s) are reading this topic
0 members, 11 guests, 0 anonymous users