Izbor guma
Postavljeno 10 February 2021 - 06:30 PM
Ako je pitanje upuceno meni, ne znam sta podrazumevas pod ravnopravnim statusom ali prvo on nije u bolnici i trosi "nase" pare vec kupi pivo i plati PDV drzavi od kojih se napravi biciklisticka staza . Malo je takvih koji kradu bogu dane zato sto tako zele vec ih je nebriga ostalih komsija i ljudi ostavila tu gde jesu. Ima tu i visoko skolovanih ljudi ali nisu uspeli u surovom kapitalizmu vec ih je neki bogati bankar izbacio na ulicu. Taj bogati bankar treba makar da plati da njegova zrtva ima besplatno osnovno zdravstveno osiguranje.
Postavljeno 10 February 2021 - 06:34 PM
A reci mi samo da li ti i lokalni pijanica ispred Maxija (banalan primer) treba da imate ravnopravan status?
Ti koji uredno sve doprinose plaćaš i on koji krade Bogu dane i žicka za pivo?
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Ti bas znas za socijalni status tog pijanice ispred maxija?
Mozda je bas on uplatio vise doprinosa od tebe i mene zajedno, pa se odao alkoholu... ai ne znamo da li krade bogu dana ili zivi tako zato sto mu se moze.
Prosto nemamo prava tako da sudimo, i naravno da treba da ima ista prava na lecenje.
Postavljeno 10 February 2021 - 07:36 PM
Nećemo nikog kamenovati, neka Bog pomogne svima od onog nejakog i slabog (zbog kojih je i sam Bog sišao na zemlju), i onog koji pije pivo i nejak je za drugo i onog srednjeg i onog najtalentovanijeg kome sve ide od ruke...
I van je teme kolege drage...
Postavljeno 20 February 2021 - 11:26 PM
imam ove Schwalbe Lugano sa zastitom ali su dotrajale. dimenzija 25mm jer nema mjesta za vecu.
samo ne bih neke bas sporty glatke. nek ima malo grip-a i da sto manje krpim
Postavljeno 21 February 2021 - 12:12 AM
Postavljeno 21 February 2021 - 05:50 AM
(+ pre njih opet isti model, i opet dugo bez bušenja)
Postavljeno 21 February 2021 - 12:17 PM
svidja mi se ova Conti. vidim u recenzijama komentar koji kaze da se lakse instaliraju, sto mi je ogroman plus. stalno imam problema sa natezanjem s ovim Lugano...
mislim da cu njih da porucim. zahvaljujem
Gotovo svaka guma sa žicom se uvek teže montira nego ona sa kevlarom. Ako hoćeš da montaža bude što lakša plus da je guma nešto lakša (možda i udobnija) izaberi gumu sa kevlarom.
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika