https://www.njuskalo...-oglas-30316430
Moracu preplivati po njih al nije Una velika rijeka
Al pazi na vodostaj, da ne napraviš neku poplavu. Ipak si ti 100+
Postavljeno 21 May 2020 - 12:28 PM
https://www.njuskalo...-oglas-30316430
Moracu preplivati po njih al nije Una velika rijeka
Al pazi na vodostaj, da ne napraviš neku poplavu. Ipak si ti 100+
Postavljeno 21 May 2020 - 12:36 PM
Neces ici prosek 30km/h odmah da ti kazem, ali nemoj da odustajesPlutam kao bacva
Kazu da ce se i te granice otvoriti 01.06. izduracu do tad, e ako ne budem na Kojaku isao 30km/h prosjeka odustajem od biciklizma
Poslano sa mog KING_KONG_3 koristeći Tapatalk
Postavljeno 21 May 2020 - 12:44 PM
Postavljeno 21 May 2020 - 08:55 PM
Nije u pitanju samo pritisak na gumi. Dve gume za asfalt naduvane na isti pritisak i iste sirine mogu da imaju skroz drugacije prijanjanje na podlozi kad se prave od razlicite smese. To je jasno kao noc i dan svakom ko je probao i tvdu i mekanu gumu.
Nisu nikakve price iz fotelje, nego iskustva sa bicikla. Poredicu konkretno Schwalbe Durano Plus i Conti gatorskin sa jedne, i Conti GP 4000 i 5000 sa druge strane.
Probao sve 4 i meni je razlika ocigledna. Mada moram priznati da sam ovaj post napisao iz fotelje. Probacu sledeci put da kuckam sa bajsa, da budem uverljiviji Gadjanu.
Kakve veze imaju skroz različite klase guma, babe i žabe.. prvo odlučiš koju ćeš gumu (klasu model kvalitet mekoću tpi grip zaštitu) pa onda biraš širinu. Ja sam mislio da je ovde polemika o širini.
Nova moda je da su široke gume superiorne i udobnije a jednako brze ili čak brže, tako kažu naučnici.
Postavljeno 21 May 2020 - 09:34 PM
Htio sam odmah danas ovo da prelomim, imao 26 na pola rute koja je minimalni uspon, znaci nazad bi isao brze ali kako uvijek biva odnekud krene vjetar, jedva sam se dovukao nazad ali pasce 30km/h il cu ja crknutiNeces ici prosek 30km/h odmah da ti kazem, ali nemoj da odustajes
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Postavljeno 22 May 2020 - 05:00 PM
Malo je bzvz sto stvarna sirina 25c guma cesto zna da bude bliza 27mm, nego 25mm.
Postavljeno 22 May 2020 - 09:17 PM
Skoro sam presao na 25 sa 23 i svaki dan se kajem sto nisam presao pre nekoliko godina. Vozio sam svasta od 23 mm guma najcesce visu pa i najvisu klasu pa nije da nemam iskustva ali osrednja 25-ica je potpuno druga prica. Ogromna razlika u udobnosti a ne primecujem nikakav gubitak brzine, naprotiv. Sa 23-kom sam skakao po rupama koje sada sa 25-icom lagano predjem i nastavim kao da ih nije ni bilo.
Postavljeno 22 May 2020 - 09:37 PM
Ovo sto kaze Woody je ziva istina. Ista guma na felni 13mm i na felni 18 mm, kao da su u pitanju dve razlicite gume, kako vizuelno, tako i u voznji.
Jos jedna cinjenica koja se ne pominje mnogo, 25c u odnosu na 23c ima visi profil, samim tim je veci obim tocka, sto ima za posledicu nesto veci predjeni put u jedinici vremena, tj. za nijansu vecu brzinu pri istoj kadenci. A zbog vece kolicine vazuha u gumama, 25c je maltene dupo udobnija od 23c.
Postavljeno 30 May 2020 - 03:25 PM
Nikad ne preporucujte vise ove gume teskasima, odgovorno tvrdim sa svojih 126kg (skinuo 4 u zadnjih 7 dana) da nije dobroAko možeš to sebi da priuštiš, najtoplija preporuka za Kojak 35x622. Dovoljno debele za udobnost, odlična zaštita od bušenja, dobro ponašanje u svim uslovima (osim, naravno, po ledu ), lete po drumu...
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika