Pa nema tu dileme dal da prelazim ili ne, dilema je samo oko izbora guma. Točkove sam već poručio, a i gume isto moram uskoro, dok ih još uvek ima na stanju, jer mogu misliti koliko su dobro snabdeveni, ne bi me čudilo da imaju par komada. Pa poručim desetak traka za volan sa velikog online shopa koji snabdeva celu Evropu i posle toga oni već nemaju više nijednu na stanju, i to u najpopularnijoj crnoj boji koja se najviše i stalno traži. Pa šta onda očekivati za ovakve raritetne i skupe stvari, to skoro niko ni ne kupuje.
Pa osnovni razlog je jer je to i dalje najbolje, i najlakše. I dalje se dosta koriste ali naravno ne toliko kod prosečnih rekreativaca i ne za svaki dan, nikada i nisu bili za to.
Pare nisu bitne, pare se zarade. A realno i nije uopšte toliko skupa zajebancija ako se gleda iz ugla da bi ti točkovi i gume bili voženi hiljadu dve km godišnje najviše, verovatno i manje. Od ukupne godišnje kilometraže 15-20k. Tako da to traje i traje, osim ako si maler da se bušiš na svakoj drugoj vožnji.
Niti se to može nazvati "prelazak" na tabulare, prelazak bi bio ako bi se svaki dan vozili. Ovako imam i dalje 6-7 pari drumskih klinčer točkova koji se redovno i predominantno voze.