GP 5000 je sami vrh ponude. Voze je i profesionalci vidim. Da nisu oviliko otišle gume sa cenama probao bi i nju.
Sve u vezi sa točkovima je vrlo važno i vrlo osetno
Postavljeno 28 October 2022 - 06:10 PM
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
Postavljeno 28 October 2022 - 07:31 PM
Postavljeno 28 October 2022 - 07:53 PM
Najskuplje gume po pravilu neće imati najbolju zaštitu protiv bušenja niti će biti najdugotrajnije. Prioritet kod takvih guma je zapravo što niži otpor kotrljanja i što bolje držanje u krivinama.
Postavljeno 28 October 2022 - 09:01 PM
Čini mi se najbolji odnos cena kvalitet
https://planetbike.r...n-kevlar-2.html
Vozim je godinama, nekad ništa loše.
Postavljeno 29 October 2022 - 07:45 AM
Postavljeno 29 October 2022 - 08:24 AM
Postavljeno 29 October 2022 - 10:43 PM
Postavljeno 30 October 2022 - 09:31 AM
Postavljeno 30 October 2022 - 06:29 PM
Napisao sam vec negde,ali opet cu mozda nekom pomogne!
Od prvog dana vozim Continental ultra sport (sa zicom u rubu)i prezadovoljan sam njima!Trenutno ove koje vozim su presle preko 21000km imao sam jedan gumi defekt ili dva nisam siguran!Povoljna cena vrhunska guma za te novce!Sada planiram da kupim ultra sport 3 sa ili bez zice kako nadjem! Kraj
Postavljeno 30 October 2022 - 07:31 PM
Guma može da pređe toliku kilometražu samo ako je vozi neko ko nema snage pa ne može da je potroši. Ili je toliko dugo stajala da se pretvorila u plastiku koja ne može da se potroši.
Ovo me podseti kada je Nesa dosao kod mene, ja mu gledao nesto po km satu i vidim max. brzina 108 km na sat. Pogledam on stavio 2 magneta na zice, da duplo meri. Pravim se ja da nisam video. Pitam ga kako si isao 108 na sat? On poce da muca, kaze "donesi mi malo ako imas hladne vode da popijem". Ja odem po vodu a on na brzinu skinuo drugi magnet... To je bilo vreme kada smo gledali ko je vise presao za godinu dana.
Postavljeno 30 October 2022 - 08:57 PM
Pa nije baš tako. Koliko znam, ovo ja trenutno naš najveći maratonac na forumu. I ne bih rekao da nema snage. I vozi KenduGuma može da pređe toliku kilometražu samo ako je vozi neko ko nema snage pa ne može da je potroši. Ili je toliko dugo stajala da se pretvorila u plastiku koja ne može da se potroši.
0 članova, 3 gosta, 0 anonimnih korisnika