Sisanje, brijanje, cupnje... Sta im radite da vas ne stipaju kad se oznojite?
Poslano sa mog KING_KONG_3 koristeći Tapatalk
Postavljeno 06 July 2020 - 09:48 AM
veljo1981, on 06 Jul 2020 - 08:17 AM, said:
Dlake ne stipaju, već umeju gadno da se upale i naprave gnojne ciste.Da se pita i ovo, nisam primjetio da je neko pominjao. Dakle osjetljiva tematika, dlake na guzici
Sisanje, brijanje, cupnje... Sta im radite da vas ne stipaju kad se oznojite?
Postavljeno 06 July 2020 - 10:05 AM
Postavljeno 06 July 2020 - 10:21 AM
Postavljeno 06 July 2020 - 10:22 AM
Под "штипање" вероватно мислиш на то да нешто некако затеже те длаке? Да ли користиш бициклистичке гаће? Оне би требало да ти реше проблем (бар неке иоле нормалне), јер... притисну све и држе некако у месту. Мало ми је чудно да те чупају само од зноја, можда ипак улази и доста прљавштине током вожње (ако возиш без бици гаћа).
Професионални возачи су друго, али ја бих био врло опрезан са шишањем (поготово сисањем ). Баш због овога што је бакара поменуо. Лаички, мислим да је велика опасност од урастања длака (и онда огромних проблема, све до потребе операције) ако ошишаш или обријеш длаке које су изложене сталном притиску. Дужа длака је мекша и савија се, а ако је јако кратка онда стоји право и мислим да врши притисак да малтене гура длаку унутра.
ЕДИТ: Сад видим твој коментар за гаће. Да ли су кинеске? Можда је проблем у материјалу? Да ли те чупа тамо где долази уложак?
Postavljeno 06 July 2020 - 10:34 AM
veljo1981, on 06 Jul 2020 - 10:21 AM, said:
Kad budeš smršao biće manje pritiska i manje bola, takođe eksperimentisanje sa sedištima može mnogo da utiče na udobnost, ja sam promenio oko 15 komada dok nisam našao odgovarajuće sedište.Nosim, i to sad imam prave, sa tregerima i idu na golo tijelo. I super mi je dok god ne sidjem s bicikla, nikakav problem nazad, oznojim se i sve ok. Kad sidjem i malo se ohladim pa ponovo krenem da vozim krecu problemi
Postavljeno 06 July 2020 - 10:42 AM
Postavljeno 06 July 2020 - 10:49 AM
Postavljeno 06 July 2020 - 11:33 AM
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
Postavljeno 06 July 2020 - 12:08 PM
Postavljeno 06 July 2020 - 04:58 PM
Goran136, on 18 Aug 2011 - 9:04 PM, said:
Da li je moguće na neki način individualno odrediti koje bi sedište najviše odgovaralo, osim da kupujem i probavam sve dok moja zadnjica ne bude zadovoljna ?
![]()
Ako mi neko može preporučiti muško sedite koje pruža udobnost i nakon dužeg putovanja, bio bih zahvalan
Postavljeno 06 July 2020 - 05:04 PM
Goran136, on 18 Aug 2011 - 9:04 PM, said:
Da li je moguće na neki način individualno odrediti koje bi sedište najviše odgovaralo, osim da kupujem i probavam sve dok moja zadnjica ne bude zadovoljna ?
![]()
Ako mi neko može preporučiti muško sedite koje pruža udobnost i nakon dužeg putovanja, bio bih zahvalan
Postavljeno 06 July 2020 - 05:24 PM
@вељо А да ли си пробао обрнуто - да возиш без тих гаћа? Да ли се онда исто дешава када направиш паузу? Ја нисам чуо да се некоме дешава такво чупање због гаћа, а стичем утисак да нису ни други. Можда величина ипак није одговарајућа? Да ли ти гаће шетају у току вожње, бар после тих пауза? Или шетају или се уложак некако деформише од зноја, не знам како би те иначе чупало.
Postavljeno 06 July 2020 - 05:29 PM
0 članova, 4 gosta, 0 anonimnih korisnika