SEDIŠTE - kako pronaći odgovarajuće ???
Postavljeno 22 August 2011 - 10:00 AM
Sediste na bajsu je SB Wolf, deluje udobno ali posle krace voznje ubija koliko boli pozadina. Mislim da je problem sto je preusko...ranije sa starim bajsom mi je trebalo 2-3 voznje pocetkom sezone i naviknem se, sad i posle mesec dana nema sanse da se naviknem, bas boli. U subotu sam presao cca 15km i kad sam se vratio kuci nisam mogao da sednem na fotelju, osecaj kao da sam pao sa 2m visine dupetom na beton
Napomena bi bila da imam 100kg i 190cm visine, bajs vozim samo po asfaltu i to max 10km dnevno u proseku svaka 2-3 dana.
Definitivno moram promeniti sediste ali blage veze nemam sta traziti...vidim neke sa gelom, pa sa vazdusnim dzepovima, pa siroka pa uska trkacka...haos u glavi. Nemam bas love za bacanje da kupim nesto skupo pa da mi ga jos ukradu.
Molio bih za neki savet ako je moguce!
P.S. Sta kazete za ovo sediste iz prilozenog fajla
Dodaj prilog
Postavljeno 22 August 2011 - 11:38 AM
To sedište sa slike je loše. Usko i tvrdo k' o kamen Pretpostavljam da si ga dobio na nekom od Capriolo modela ? Imao sam slično i bacio sam ga posle dve vožnje jer nije ni za šta.
Postavljeno 22 August 2011 - 12:39 PM
Isto što su rekli meni, ja kažem tebi... moraš da nađeš neko za koje misliš da će ti odgovarati i da ga probaš. Tako je jedino moguće da nađeš neko sebi odgovarajuće sedište.
To sedište sa slike je loše. Usko i tvrdo k' o kamen Pretpostavljam da si ga dobio na nekom od Capriolo modela ? Imao sam slično i bacio sam ga posle dve vožnje jer nije ni za šta.
Bas tako! Capriolo Pogonia je model, sediste lepo izgleda ali neudobno da ne poverujes!
Ali kako da isprobam sediste??? Uzmem u radnji sediste, stavim ga na pod i sednem ko ce mi dati da montiram sediste na bajs i da isprobam, treba bar 10-15min voziti da bi video kako se osecas u voznji.
Postavljeno 22 August 2011 - 12:41 PM
Tvrdoća sedista se može kontinuirano podešavati pomoću Air-Comfort vazdusne podstave
S integrisanom pumpom i praktičnim ventilom za regulisanje pritiska
Dimenzije: cca. 30x21x11 cm ili cca. 29x18x11 cm
Postavljeno 22 August 2011 - 12:58 PM
E sad...najbolje onda kancelarijsku stolicu da nabudzis na sticnu.kako va mdeluje ovo sediste, moram priznati da prvi put cujem za sediste koje se naduvava???
Tvrdoća sedista se može kontinuirano podešavati pomoću Air-Comfort vazdusne podstave
S integrisanom pumpom i praktičnim ventilom za regulisanje pritiska
Dimenzije: cca. 30x21x11 cm ili cca. 29x18x11 cm
Postavljeno 22 August 2011 - 01:53 PM
Ne, nisam mislio da ti daju sedište da se ti voziš, pa ako ti se ne sviđa da ga vratiš Otprilike pokušaš da vidiš koje bi ti najbolje odgovaralo, kupiš to, probaš ga. Ako ti ne odgovara, prodaš i kupiš drugo. Tako ćeš moći da suziš izbor i na kraju ćeš tačno znati koje ti odgovara. A kad jednom nađeš odgovarajuće sedište, uvek ćeš znati kakvo sedište ti odgovara i znaćeš šta da kupiš.
Postavljeno 22 August 2011 - 06:36 PM
Potrebno mi je usko sedište koje se u svom zadnjem delu na više od polovine svoje dužine naglo širi
E jesam dosadna
pokusavam da nadjem gde ima da se kupi ovo sediste.
Naime i ja mam problema,posle nekih 30-40 km pocinje da me zulja bas..mozda je to normalno i treba da naprvim pauzu
Postavljeno 22 August 2011 - 06:47 PM
pokusavam da nadjem gde ima da se kupi ovo sediste.
Naime i ja mam problema,posle nekih 30-40 km pocinje da me zulja bas..mozda je to normalno i treba da naprvim pauzu
Ako ti ne smeta da budes ladyjowa
http://www.cikloberz...ow.php?id=28967
http://www.cikloberz...ow.php?id=45872
By the way, probao sam ovo Trk kod mixitrona na bajsu. Jeste da je glomazo i duplo sire nego sto bi meni pasovalo, al dozivljaj je kao u fotelji SIV-a.
Postavljeno 22 August 2011 - 08:08 PM
Ja kao student, teško bih se nakanio da dam toliko novca za sedište. A mislim da i mnogima drugima to pretstavlja bacanje novca. Može se naći isto toliko dobro sedište, za pola od te sume. Samo je potrebno tragati sve dok ne naiđeš na ono pravo.
Postavljeno 22 August 2011 - 08:56 PM
Polar Avalanche 2010
Postavljeno 22 August 2011 - 09:52 PM
Trenutno na CRC-u, Selle SMP TRK je na akciji i košta 38 evra. Poštarina za Srbiju je 11 i nešto. Od carine zavisi kolika će biti krajnja cena...Sedište može samo da se naruči online ili eventualno ako se pojavi neko u oglasima, ne uvozi se. Ako računate da sa nekim delite poštarinu od 20e, izaći će vas oko 65e.
Ako neko zna sajt gde ima jeftinije, nek javi...
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika