Možeš probati da pomeriš sedlo, to te ništa ne košta a inače problem koji si opisao se rešava kupovinom "flow" sedla tj onog sa rupom po sredini ili udubljenja kao što se može videti na SQlab sedlima a koja služe da ti olakšaju pritisak na prostatu tj. vene koje tuda prolaze. Ako voziš često bajs i na duge staze nemoj da ignorišeš taj bol jer posle određenog vremena može nastati problem (u krajnjem slučaju potencija, rak testisa ili nešto slično). Po meni su dobro sedlo i kaciga stvari na kojima ne treba štedeti novac.
djoti, znači ti si taj što je naseo na oglas? Šteta.. Znao sam da će se neko zeznuti ali nisam znao kako da upozorim ljude na kupovinu.. To što ti drugar dobro poznaje bajseve i njemu odgovara taj 611, ne znači da će i tebi, bez obzira što toliko košta. Greota bi bilo da pukneš 100 evra i onda shvatiš da ipak nije za tvoju guzicu. Valjalo bi kad bi od tog drugara zajmio bajs na svakih par dana u okviru 2-3 nedelje i na osnovu toga zaključio da li bi stvarno vredelo da takvo sedlo toliko platiš.
Da to sam ja , racunajuci da probam pa ako mi pase, pase , kad ono , kuku lele ali resismo neako ruku na srce ,.Pa to i upravo radim probam , svaki dan kad , god mogu pa cemo naci broj 60... ali sam definitivno odlucio SQlab pa sad polako nacicemo mora da se pukne koja crvena sta drugo ili da se ode kod Jankovica pa da se proba na licu mesta ,ako ima one sprave za merenje .Ima li negde u Bgd SQlab da se pazari ,, ,