SEDIŠTE - kako pronaći odgovarajuće ???
Posted 24 March 2023 - 12:45 PM
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
Posted 25 March 2023 - 05:08 AM
Mnogo je skup sport kupovati i prodavati sedišta koja ne odgovaraju, ne pitaj me kako znam.
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Posted 25 March 2023 - 09:53 AM
Hoću da "popravim izgled bajsa" stavljajući lepše sedlo. Međutim ja sam veće pre jedno 6,7 godina skontao kakva sedla mi odgovaraju, a to je pretežno ravna, umereno tvrda, širine 13 do 14 cm. To govorim za drumaša naravno. Sve na čemu sam sedeo a da je približno takvog opisa nije bilo problema i mnogo pre su počele da otkazuje noge pre nego što je bulja počela da se žali. Pored Sq Laba koje jeste skupo, odgovara mi ono generično jeftino sedlo od 20 eura koje dolazi na Triban biciklima, a kada sam ga video hteo sam odmah da ga menjam. No ne kudi konja kog nisi jahao.
Možda i iskoristim tu varijantu za probu sica, ništa me ne košta. Ali Bogu hvala i pored moje pozamašne kilaže za biciklistu, stvarno umem da nađem sic koji mi odgovara za te neke vožnje do maksimum 8 sati, preko toga ne bih sebe besciljno mučio....
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
Posted 01 April 2023 - 09:08 AM
Bilo je i kreativnijih fora. Pre koju godinu na drugom forumu, vezano za kriptovalute, u jeku niske isplavotsti i u padu, neko je okačio "vest" da se povećava drastično reward za minere i da će da okači Vitalikovu sliku na zid xD ljudi su se isprimali samo tako xD krenuli već da trljaju ruke i prave planove.
Posted 11 May 2023 - 01:22 PM
Pozdrav postovani,da ne otvaram temu,ako moze sediste do max 2500 rsd,treba mi malo sire,makar (14 cm).Hvala unapred na predlozima,svako dobro
Zašto ljude mrzi otvoriti novu temu (primećujem već neko vreme na forumu takve postove - ne odnosi se samo na ovaj)?
Ova tema ima već 69 strana, a imalo bi smisla da se za konkretno pitanje otvori posebna tema.
Posted 11 May 2023 - 04:26 PM
Zašto ljude mrzi otvoriti novu temu (primećujem već neko vreme na forumu takve postove - ne odnosi se samo na ovaj)?
Ova tema ima već 69 strana, a imalo bi smisla da se za konkretno pitanje otvori posebna tema.
Bolje u jednoj temi... A osim toga ovo nije konkretno pitanje. Koji bicikl, koja težina, koji položaj u vožnji...
7 user(s) are reading this topic
0 members, 7 guests, 0 anonymous users