Sa SR Seta sam bio zadovoljan, bas bas... Ovo drugo koje sam ti ponudio da probas je za moj ukus previse tvrdo, tako da sam ga zamenio, kako sam neki post ranije napisao sa SMP Extra.
Da se nadovežem na kolegu Grbića,
poslednje dve godine vozim (žuljam) Brooks B17 Imperial, i njime se prezadovoljan. Pre toga sam tri godine furao SMP TRK i to je najudobnije sedište koje sam imao. Jedini razlog za prelazak na Brooks mi je bio dugotrajnost, jer se, činjenica je, plastika, silikon i slični materijali relativno brzo (dve-tri-četri godine) raspadnu. To možda nije malo, ali sa Brooks-om optiram na 5-10 godina eksploatacije, uz autentični otisak pozadine u istom, a vreme će pokazati jesam li u pravu.
Uz ova dva sedišta u vrhu su mi Selle Royal Respiro i SQ Lab (603) ali ona su još nežnija os SMP-a.
Postoje slučajevi da ova sedišta nekom i ne odgovaraju (jedan u dvaj's, tj - 5%), ali proporcionalno korišćenju su najhvaljenija kao najudobnija za turing, treking i eventualno XC. Osim (Ivica) SMP TRK i ostali modeli SMP su na istoj liniji dizajna, pa znam i gomilu drumaša koji se u njih kunu u drumskim varijantama (ne mogu sad da se setim tačnog naziva modela...)
Uh... tek sad vidim da sam možda zalutao ... lepo napisao Grbić "Extra" da, to je drumaški model
Ajd sad, već kad sam se izlupetao nek ostane...