Ima nas koji nemamo FB
Samo polako i uživaj
Postavljeno 22 December 2014 - 10:35 AM
Hvala Skybeaver
Drago mi je da cujem da je sve (manje-vise) ok...
Sad to koleno, sajt... Vazno je da se ipak okrece (iliti kotrlja )
I, da..., ima nas koji nemamo FB
when you look into abbyss, the abbyss looks into you www.bikecologic.com
(kad pogledas u Bezdan, Bezdan pogleda u Tebe) www.facebook.com/bikecologic
Postavljeno 23 December 2014 - 12:26 AM
Vi ste srećni ljudi (jer nemate FB).
Proradio je sajt a pokušaću d aubuduće i na sajt kačim kratke pričice koje kačim na FB. No, na FB stvaljam mnogov iše fotki i mini-reportaža. Ne znam da li se može videti i ako nemate profil pošto je kod mene čekirano da svi mogu da vide sve.
Postavljeno 27 April 2015 - 09:57 AM
Ćao svima
Nakon četiri godine kotrljanja oko sveta i preko 1000 noći pod otvorenim nebom, sabrala sam svoje znanje iskustvo i znanje o kampovanju i putovanju biciklom u dve knjige - Kamperski priručnik sa mini-kuvarom i Vodič za putovanje biciklom.
U Kamperskom priručniku naći ćete odgovore na pitanja kao što su:
i još mnogo toga...
Iz Vodiča za putovanje biciklom saznaćete:
i još puno drugih saveta...
Priručnici su u pretprodaji do 31. maja i možete ih naručiti preko ovog linka.
Postavljeno 30 April 2015 - 05:47 AM
Imate recimo ovakvu situaciju:
Na kampovanju ste i tenda ili pod šatora su vam se iscepali o kamenje ili kada ste sušili/pakovali svoj krov nad glavom. Nemate samolepljivi ripstik najlon ni fabrički set za krpljenje rupa i poderotina koji dolazi uz šator (pošto vaš nije brendiran ni skup), a kako vam nije palo na pamet da se tako nešto može dogoditi, niste ga ni sami pripremili. Naravno, u najbližem naseljenom mestu ne postoji nikakva prodavnica kamperske i sportske opreme. Kako da zakrpite šator?
Nađite silikonski lepak i braon selotejp (može da posluži i onaj providni). Prvo možete da kupite u gotovo svakom selu, ako ne u radnji a ono kod vulkanizera. Braon selotejp ili providni selotejp prodaje se u svakoj prodavnici na kasi.
I, šta dalje?
E o tom "dalje" piše u Kamperskom priručniku koji izlazi početkom juna.
Pretprodajna cena je 3,5 evra plus poštarina. Za dve knjige, cena je 5,5 evra plus poštarina. Plaća se karticom ili preko PayPal-a na ovom linku ili dinarski u pošti ili banci. Pošaljite mi svoje podatke na mejl: kbkampanja@gmail.com i poslacu vam sva uputstva.
Postavljeno 25 February 2025 - 12:05 PM
Snezana .Ne upoznadoh te,ne sretoh te nigde,nevideh te nigde ,neznam te niti ti mene ....ali...znam te,srecem te ,vidim te ,poznajem te...kako to?
Ti si ta koja mi je svojim ponasanjem,primerom ,odnosom i pogledima prema svetu kako biciklizma,tako i svetu ljudi ,ojacala ,osnazila i zauvek utisnula u mene ljubav prema biciklizmu ,prirodi ,ljudima i svetu .....Ti si deo svih mojih putesestvija ,voznji ,predela i pogleda na taj stil zivota....Ucinila si me boljim ,sigurnijim i sigurno zauvek odanim biciklistom a bogami i covekom.
Hvala ti sto te neznam a znam ,sto te nevideh a vidim skoro svaki dan .
Tome su stremile mnoge kulture i civilizacije ....da imaju uticaja na daljinu ....e,to ti imas.
\Voleo bih da te upoznam a i nemoram...dovoljno je da mi se samo javis i to je to....Ucinices dodatno sretnim tamo negde nekog .
Jer ti si ucinila ne samo meni vec mnogima ovo:
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika