Kupio od JAnkovic comp Schwalbe 50-559 CX Comp HS369 marta 2014. godine par, namontirao i prezadovoljan. Prešao oko 1000km , po asfaltu, ima i lošeg, i kao da nisu vožene. Bez defekta. Usluga i isporuka za primer. Pre toga sa već starim PANARACER Firex prešao 13000km i još uvek su dobre, bez i jednog defekta... pu, pu pu... zamenjene zbog glasnog kotrljanja po asfaltu
Schwalbe Vrh ili prevara?
Postavljeno 09 April 2015 - 06:43 AM
Postavljeno 12 May 2015 - 05:17 PM
Kupih zimus http://shop.jankovic...mp-hs369-detail radi probe, cisto da vidim ima li neke promene sa ovim low budget gumama u odnosu na proteklih par godina.
Dnevno prelazim prosecno oko 10-15ak km sa tim bajkom. Sara je jos uvek dobra ali su gume pocele pucati uzduzno oko krampona. Toliko jos jednom o kvalitetu kod nas.
Postavljeno 12 May 2015 - 05:43 PM
Ja iste gume koristim i vrlo sam zadovoljan sa njima. Gume su pretezno za asfalt ali vrlo često sam i na Fruškoj gori i ove godine sam odvozao maraton sa njima. Sasvim prostojne za tu cenu. Ja prelazim sa njima oko 2000km i onda ih menjam. Ja sam svoje uzeo preko Fanatica. Za sad nemam zamerku
Postavljeno 13 May 2015 - 05:31 AM
Sa unutrašnjim Schwalbe sam prezadovoljan - da kucnem o drvo. I za treking, i za MTB i za drumaš. Bez zamerke.
Spoljne kako koja, kako kad. Kum i ja na MTB-ovima furamo Road Cruiser - jeftiniji model - rade bez problema, ne pucaju, ništa. Marathon Green Guard su mi ispucale, reklamirao (oni platili i poštarinu) i drugi par me u zdravlju služio.
Postavljeno 13 May 2015 - 06:14 AM
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Postavljeno 25 June 2015 - 01:04 PM
Ja sam danas poslao na reklamaciju Schwalbe Road Cruiser. Kupljena sredinom februara. Vožena nekih 3-4 meseca. Ispucala. Besplatno će mi zameniti gumu, pa ću videti koliko će ta trajati.
I dalje se kunem u njihove unutrašnje (čak i kupljene u Srbiji), nikad problema, ni meni ni prijateljima, ali spoljne... više neću kupiti Schwalbe gumu u Srbiji. Bezobrazluk koliko ima reklamacija. Ne znam da li kupuju bajatu robu u pola cene pa valjaju, ali u Nemačkoj kad ih kupiš nema problema, ovde...
Postavljeno 25 June 2015 - 01:29 PM
Te pukotine su pogodne da voda krene da ulazi i da platno koje drži gumu krene da truli. Posbeno je nezgodno ako se vozi zimi kad se sole putevi. U svakom slučaju dobra guma ne bi smela tako brzo da popuca.
Radim u servisu bicikala i vidim da ima dosta Švalbe spoljašnjih guma na reklamaciji. Pisao sam danas kompaniji Švalbe na mejl sa njihovog sajta i objasnio kakvih problema ima sa spoljnim gumama kupljenih od srpskog uvoznika (u priličnom procentu).
Postavljeno 25 June 2015 - 01:31 PM
Postavljeno 25 June 2015 - 10:05 PM
Ja vozim Švalbe road plus.. kupljene prošle godine u probike (BGD).Prešao bez bušenja oko 5000km na 4 ture, dakle sa teretom. Nema znakova zamora osim trošenja gazećeg sloja. Zimus zamenio samo oziciju.. prednja nazad i obrnuto. Za 1700 din po komadu zadovoljan
https://picasaweb.go...208760685671353
Postavljeno 26 June 2015 - 07:06 AM
Postavljeno 26 June 2015 - 08:23 AM
Koliko sam shvatio, Janković je uvoznik i svi u Srbiji nabavljaju preko njega.
Isto tako, koliko sam shvatio, on kupuje već bajate gume, povoljnije, pa ih prodaje ovde kao da nisu sa rasprodaje. Onda kako se kome zalomi: ne propadne svaka guma od stajanja, ali mnoge su tu. Neka odmah, neka za dve godine. Pa ako ti se potrefi da uzmeš tu što ima još dve godine života u sebi, montiraš, voziš - potrošićeš je pre nego ispuca.
Meni je iskreno žao što ne mogu preporučiti Švalbe gume više nikome. To su vrhunske gume za bajs, imaju modela za svaku namenu, veoma dobar i informativan sajt... samo je problem to što se kod nas prodaje.
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika