Schwalbe Vrh ili prevara?
Postavljeno 02 April 2014 - 08:20 PM
Evo 2 April i jos cekam.
Posto sam zahtevao specificne dimenzije koje kako je devojka rekla do sad niko nije narucivao, ponudio sam da uplatim kaparu ili celu sumu na sto su rekli, ne, nema potrebe.
Srecom nasao sam u Bugarskoj Shwalbe Big Apple 28x2.35 koje odgovaraju za moj bike i tezinu te iste kupio, skoro 30% jeftinije, a prvi utisci nakon 100 km da su gume zaista vrhunskog kvaliteta.
Cim ove gume drze grip ovako, kako li je tek sa slikovima..
Postavljeno 02 July 2014 - 02:47 PM
Schwalbe Black Jack 3k predjeno, po svim mogucim uslovima, da je ne ureknem sad, ali ni jednom se nije izbusila, a sto se tice trosenja, ona jos izgleda kao nova...
Ja se uzdam u Schwalbe, nije prevara nikakva, stvarno dobra guma...
Gde si pazario?!Dal je imala 2.1 ?! 2.00 ima kevlar guard.Da je imala 2.1 sa kevlarom,nju bih uzeo.
Kupih sam smart sam 2.1.Napisah tamo na temi za gume.Stvarno brza,i na usponu i po ravnom,lepo hvata off,na sajtu kaze 5/6 izdržljivost.Ali prvi spust i zadnja je stradala.Kroz šumu nista al neki drugi seoski put,i iduva se za 30m.A drugar sto tera rapid rob,njemu nista..I kolko dugo veće nigde da nabuši.Od marta.Dosta tera asfalt,svaki drugi treći dan ali off smo ove godine presli gotovo isti,posto smo uglavnm zajedno vozili.Malo se mozda vise troše po asfaltu,ali na offu nigde da probuši.A ja sa njm i sa starim i sa novim menjam unutrašnje Za sad 1/1 bušenje/voznja za smart sam
Postavljeno 03 July 2014 - 07:46 AM
Zavisi gde je kupis, ako kupujes ovde dobra je sansa da jeste prevara.
Nisam stigao od posla da okacim slike moje Scwalbe Marathon, koja se po boku rascvetala posle nesto vise od 2500km. Naravno, kupljena kod Jankovica...
Ja sam Black Jack porucio iz Nemacke i kad su stigle vidim da na njima pise Made in Malesia
Pretpostavljam da Nemci imaju ozbiljnu kontrolu i da istocnjacko poreklo ne mora da znaci los kvalitet.
Postavljeno 04 July 2014 - 10:13 PM
Prvi spust i na banalnoj stazi i procep!!Posle montiranja nisam skidao da vidim kakva je iznutra,ali da li bi trebalo nesto da joj se uradi?Ovo mozda moze da se proširi dalje..Nemam bolju kameru,ali se baš fino vidi,oba kraka su po 2-3mmi!!A drugaru iza mene nista sa rapid rob-om..Blago sam razočaran..
Postavljeno 04 July 2014 - 11:32 PM
Postavljeno 11 July 2014 - 02:28 PM
Zalepi ispod na spoljnu gumu flekicu za tubeless gume ako je nadjes ona ima prsten plave boje okolo i ojacana je tkaninom za razliku od narandzaste koja je za unutranju gumu. Ako ne nadjes iskoristi neku staru spoljnu gumu i od nje napravi flekicu pa zalepi. Nesto svakako zalepi ispod.
http://www.bikerumor...tire-patch-kit/
http://www.pinkbike....-Tire-2011.html
Postavljeno 17 July 2014 - 01:04 PM
Nije uspelo.Zlepih crvenu jer plavu ne nadjoh.I krenem da dopumpam na NISu kako treba,kad defekt.Otkaz,ponovo zadnja.Stanem pored,skinem je i vidim da se flekice skidaju.Istina mislim da nisam dopumpao kako treba (pise 2,5min) a posle sam se uverio da je bilo ispod toga ,cak ispod 2,mislim.Da li se usled toga zadnja precvikala,tj unutrasnja,nem pojma.Sad je bez flekice,iako sam pre toga zavukao crveni deo flekice u onaj zazor.Ne znam da li cu opet probati da krpim,ili da cekam da se razvuce i da ponovo pucam pare za gumu.
Tja i dual compaund 67epi..To je tanko sačuvaj bože.
Postavljeno 17 July 2014 - 01:53 PM
Pa da moze narandzasta flekica ne bih ja pisao onoliko postavljao slike i linkove. Poenta cele price je da ne moze narandzasta flekica.
Ok,ali to treba naći..
Ili je to ovo?
http://www.totalbike...p-komplet-tt-05
2 članova čita ovu temu
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika