MTB maraton Sid-Ilok-Sid
Started By
slobodan
, Jun 04 2011 05:46 PM
76 odgovora na ovu temu

Postavljeno 22 July 2011 - 06:48 PM
slobodan said
Jeste vi to onda izasfaltirali, kad nema ni jedno ni drugo!?nema ni blata ni prašine

Postavljeno 24 July 2011 - 07:08 PM
Dobro je bilo, na par mesta je moglo da se više označi staza, ali ja nisam imao fulanja sa staze, a bilo ih je, nažalost, Voja i još par bajkera su dobili info da skrenu za mali tamo gde se skreće za veliki...dakle, nislu skrenuli na pravu stranu kod Albukerkija 
Staza sasvim ok, na nekim mestima blatnjava, ali ništa strašno da se nije moglo voziti.
Bilo je i padova, nažalost Mark Danijels je najgore prošao, otišao je na snimanje kuka, ustanovljen je prelom i kako sam dobio info izgleda da će ga operisati. Brz oporavak Mark i sve najbolje!!!!

Staza sasvim ok, na nekim mestima blatnjava, ali ništa strašno da se nije moglo voziti.
Bilo je i padova, nažalost Mark Danijels je najgore prošao, otišao je na snimanje kuka, ustanovljen je prelom i kako sam dobio info izgleda da će ga operisati. Brz oporavak Mark i sve najbolje!!!!

MTB do groba a i posle...
Postavljeno 24 July 2011 - 08:00 PM
Eh, valjda se treći put neću opet izgubiti
Kako je sinoć padalo ovde, a i rano ujutro, u jednom trenutku sam se jako dvoumila i malo je falilo da odustanem od dolaska, pošto mislim da je već opšte poznato koliko se zgrožavam nad blatom... ali, eto, stvarno mi se vozilo... i nisam pogrešila, jer je blata bilo mnooooogo manje nego prošle godine i baš sam uživala. Dok se nisam izgubila, na nekom 22-23 km. Onda sam malo psovala naglas, ispričala se sama sa sobom
, ali sam ubrzo srela Vanesu, koja se isto tako izgubila, pa mi je nekako bilo lakše. Onda smo zajedno psovale.
Sve u svemu, posle 12 km viška, naiđoh na dvojicu koji su sasvim opušteno pedalali mali, te sam znala da sam se vratila na "pravi kolosek"... i onda mi je sve dalje bilo jako lepo, da lepše nije moglo biti. A najlepše je to što sam ispunila ćerki obećanje, pa sad ima sve tri "boje" metala na zidu.

Kako je sinoć padalo ovde, a i rano ujutro, u jednom trenutku sam se jako dvoumila i malo je falilo da odustanem od dolaska, pošto mislim da je već opšte poznato koliko se zgrožavam nad blatom... ali, eto, stvarno mi se vozilo... i nisam pogrešila, jer je blata bilo mnooooogo manje nego prošle godine i baš sam uživala. Dok se nisam izgubila, na nekom 22-23 km. Onda sam malo psovala naglas, ispričala se sama sa sobom

Sve u svemu, posle 12 km viška, naiđoh na dvojicu koji su sasvim opušteno pedalali mali, te sam znala da sam se vratila na "pravi kolosek"... i onda mi je sve dalje bilo jako lepo, da lepše nije moglo biti. A najlepše je to što sam ispunila ćerki obećanje, pa sad ima sve tri "boje" metala na zidu.

Postavljeno 25 July 2011 - 06:50 AM
U odnosu na prošlu godinu: staza zanimljivija, (začudo) manje blata, bolje obeležavanje (mada je opet na nekim mestima bilo češ-češ-po-glavi-kuda-sada) - dakle, poboljšanje
čestitke organizatoru!
Slobodane, da li možeš da postaviš kompletne rezultate?
Neposredno nakon spusta na Sotsko jezero...

Slobodane, da li možeš da postaviš kompletne rezultate?
nedjo said
Gde se Mark tako gadno polupao?
Neposredno nakon spusta na Sotsko jezero...
--
Postavljeno 25 July 2011 - 07:14 AM
NE MOGU DA VERUJEM DA JE NA RAVNOJ DEONICI I TAKO ŠIROKOM PUTU PAO I POLOMIO SE
SKORO CEA DUŽENA STAZE JE ŠIROK PUT I BEZ JAČIH SPUSTEVA AL ETO DEŠAVA SE A MOŽDA VAS JE TO I USPAVALO PA NISTE OBRAĆALI PAŽNJU NA MERKACIJE I SL.
HVALA BOGU NA SUVOM VREMENU EVO DANAS LIJE KIŠA
HVALA JOŠ JEDNOM SVIMA KOJI SU DOŠLI =D>
REZULTATI DANAS =D>

SKORO CEA DUŽENA STAZE JE ŠIROK PUT I BEZ JAČIH SPUSTEVA AL ETO DEŠAVA SE A MOŽDA VAS JE TO I USPAVALO PA NISTE OBRAĆALI PAŽNJU NA MERKACIJE I SL.

HVALA BOGU NA SUVOM VREMENU EVO DANAS LIJE KIŠA

HVALA JOŠ JEDNOM SVIMA KOJI SU DOŠLI =D>
REZULTATI DANAS =D>
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika