Trofej sajamskih gradova - Novi Sad, 21. i 22. maj 2011.
Started By
karpkg
, May 20 2011 04:06 PM
6 odgovora na ovu temu
Postavljeno 26 May 2011 - 05:17 PM
da ne otvaram temu... u BSS kalendaru pise da je 27-og maja Prvenstvo Vojvodine - hronometar a 29-og Prvenstvo Vojvodine - drum...
dali neko zna gde se odrzava i dali ce uopste biti odrzano?
http://www.bss.rs/cm... ... Itemid=234
dali neko zna gde se odrzava i dali ce uopste biti odrzano?
http://www.bss.rs/cm... ... Itemid=234
Postavljeno 26 May 2011 - 05:29 PM
O, gospodine Roberte, dobrodošli u domaće prvenstvo iz međunarodnog!
Ne zna se, druže, ništa što se tiče ovog drumskog vikenda. Znam da trke u Nišu na koju su trebali da idu ovi naši u subotu 28. neće biti, a ni za Vojvodinu nema nikakvih informacija.
Evo već prolazi maj, a samo tri trke u DP Srbije. Više nego skromno.
Ustvari, verovatna logika saveza je da se prvenstvo svede na neki minimum, a da se sve raspoložive snage stave u funkciju osvajanja UCI bodova za odlazak na OI.
Ne zna se, druže, ništa što se tiče ovog drumskog vikenda. Znam da trke u Nišu na koju su trebali da idu ovi naši u subotu 28. neće biti, a ni za Vojvodinu nema nikakvih informacija.
Ustvari, verovatna logika saveza je da se prvenstvo svede na neki minimum, a da se sve raspoložive snage stave u funkciju osvajanja UCI bodova za odlazak na OI.
"Nesposobni su jedino sposobni da onesposobe sposobne"
Postavljeno 26 May 2011 - 07:33 PM
...hvala na odgovoru...verovatno si u pravu za trke.Ništa,onda pedalamo do B.Topole na jezero...O, gospodine Roberte, dobrodošli u domaće prvenstvo iz međunarodnog!
teško ćemo se izboriti sa situacijom,nekad pivo bude hladnije nego što treba...
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika