Srećni Mladenci!
Started By
karpkg
, Mar 21 2011 11:53 PM
105 replies to this topic
Posted 22 March 2011 - 10:44 PM
Ljudi, moram da kažem svoju muku: jurim potencijalnu snajku!
Pored toga što ne puši, ne pije, mora da se bavi sportom (po mogućnosti bajkom, zašto ne) i konačno, da ima razumevanja za fantoma koji se već oženio biciklom.
Pored toga što ne puši, ne pije, mora da se bavi sportom (po mogućnosti bajkom, zašto ne) i konačno, da ima razumevanja za fantoma koji se već oženio biciklom.
"Nesposobni su jedino sposobni da onesposobe sposobne"
Posted 22 March 2011 - 11:01 PM
Sto bre ja bolan? Mislim nisam formalno zenjen, al opet realno k'o i da jesamA mozda si i ti PRIZRAKE
Ljudi, moram da kažem svoju muku: jurim potencijalnu snajku!
E nekako mi licilo na to, al reko ajd da bas ne zajebavam ljude i previse.Elem bilo kako bilo, nek ti je bog u pomoci po ovom pitanju Mlada zena sa razumevanem za vrcenje pedala ... jos ako ne donosi opipljive kolicine monetarnog stimulansa, to mitsko bicje moram da vidim barem na slici
P.S prosle godine mi se pozalio (nas) koleza kako ga devojke gledaju kao "ludaka" kada im prica gde vozi biciklu (nista spektakularno bg i okolina) ...
Posted 22 March 2011 - 11:12 PM
E ne pije ti ta prica vodu lako Da nekako i napecas potencijalnu snajku i djene djene, ali da ti to potraje, to je vec jako diskutabilno, pogotovu kada imas fanatika na jednoj, a "modernu" (ocu sve sto zivot moze da mi pruzi) zenu na drugoj strani ...
BTW pusti bre momka da zivi zivot kako zeli, jos ce posle da ti natukne kako si ga ozenio azdajom i da je zbog tebe nesretan
BTW pusti bre momka da zivi zivot kako zeli, jos ce posle da ti natukne kako si ga ozenio azdajom i da je zbog tebe nesretan
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users