Srećni Mladenci!
Started By
karpkg
, Mar 21 2011 11:53 PM
105 replies to this topic
Posted 22 March 2011 - 06:48 AM
Pridružujem se čestitkama... Srećno... =D>
2010: 3582.6 km 2011: 7022.0 km 2012: 6487.9 km 2013: 7271.3 km 2014: 6xxx km
http://zeljkov.wordpress.com
Posted 22 March 2011 - 03:56 PM
Hehe, jeste mi bilo malo neobično da se čestitamo i za ovaj praznik 0.0 Po tom osnovu bismo morali da se čestitamo i za masu drugih praznika.. Al' reko' nema veze, šta sad. E kad je već drugarica bacila šaljivi komentar, ne mogoh odoleti a da ne produžim sa teranjem šege.
Izvinila sam se još tad što se zavitlavam sa praznikom
Ćuti, kad sam pošla na studije, neka baba mi kaže "pa dobro ako si baš rešila da ideš na škole, al' kad ćeš decu da rađaš, ja sam u tvojim godinama tralala.."
PS Sorry na OFFT!
Izvinila sam se još tad što se zavitlavam sa praznikom
Pa sad za bracju cigani si bre baba
Ćuti, kad sam pošla na studije, neka baba mi kaže "pa dobro ako si baš rešila da ideš na škole, al' kad ćeš decu da rađaš, ja sam u tvojim godinama tralala.."
PS Sorry na OFFT!
Today is always here.
Tomorrow, never.
Tomorrow, never.
Posted 22 March 2011 - 04:42 PM
Pa ima onaj o nesretniku koga su babe sikanirale pitanjem, a kada ces ti dete, na svadbama.Kaze prestale su kada im je poceo da postavlja isto pitanje na sahranama.Ćuti, kad sam pošla na studije, neka baba mi kaže "pa dobro ako si baš rešila da ideš na škole, al' kad ćeš decu da rađaš, ja sam u tvojim godinama tralala.."
Posted 22 March 2011 - 09:52 PM
Svima koji su se u toku prošle godine ženili/udavali ( a možda i obadva ) čestitam Mladence!
Mladenci? Nisam znao da tako nešto postoji.
Inače, kako funkcionišu i koliko traju brakovi danas, to je pre za saučešće nego za čestitanje.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users