Ima par nas sa jezičarskog fakulteta ako ustreba da pregledamo/popeglamo tekst da bidne 100% po JUS-u.
Super Jelcice, trebace sredjivanje sigurno...
Igore, ako cemo da radimo sajt, trebalo bi da pocnemo... Za iole ozbiljniji sajt trebace mi 10-15 dana a bilo bi dobro da sajt bude gotov bar 10-20 dana pre voznji.
Posto ces ti biti gazda sajta, skokni na www.loopia.rs i zakupi "Privat paket". Izaberi naziv domaina (npr brevetsrbija.com ili kako vec mislis da treba) i kad to zavrsis samo ces mi na PP javiti podatke za pristup Control panelu. Ostalo je moja/nasa briga...
Sajt cu ti napraviti tako da mozes da ga koristis i u buduce, sledecih godina, a sve sto treba ce biti na jednom mestu.
Mislim da bi bilo lepo da na jednopj stranici budu izlistani svi ucesnici, stoga, posto sam vec poceo da radim bazu podataka, ne bi bilo lose da vidimo sta od podataka da stavljamo...
Stranica ucesnici:
ime
prezime
godina_rodjenja
mesto
slika
kategorija
trka200_vreme
trka300_vreme
trka400_vreme
trka600_vreme
Stranica News:
kategorija
naslov_sr
naslov_en
text_sr
text_en
datum
Stranica Pitanja:
pitanje_sr
pitanje_en
odgovor_sr
odgovor_en
Stranica Galerija
slika
naslov_slike_sr
naslov_slike_en
opis_slike_sr
opis_slike_en
datum
Stranica Linkovi
sajt
logo_sajta
url_sajta
opis sajta_sr
opis_sajta_en
Na stranici Kalendar (a mozemo je nazvati i drugacije) izlistacemo sve podatke za svaku voznju... itd.
Ima li neko predlog, sugestiju, ideju?
Tema koju je nasao Primarijus je odlicna za nadogradnju. Trebalo bi nesto lepih slika i dizajn ce biti super.