Sigurno dolazim na Brevet 200 a evo i raspored beovoza
Ukoliko se voz ne pojavi onda sam ispalio organizatore.
Pojavljuju se, pojavljuju, cak i krecu tacno na vreme !! od kad idu samo do N.Beograda.
Brevet 300
Greškica pri kucanju a mi znamo da je Gornji Milanovac.
I ono što me najviše plaši je povratak Lazarevac-Beograd (magistrala smrti) pa zato predlažem da se izmeni dok je vrema na Valjevo-Ub-Obrenovac.
Jeste, predvideo sam od Lazarevca magistralu .. na 400 sam prebacio na preko Uba.
Tu se takodje pitam da li je to najbolje resenje.
Znamo svi da je to najprometniji put u tom delu, ali znamo i da je taj preko Uba u neverovatno losem stanju,
pogotovo je veoma zahtevan nocu, posto rupa ipa kolko volis, a linija ni od korova.
Odnosno bar je tako bilo negde prosle godine kada sam poslenji put prosao tuda autom,
nocu po kisi, i rekao sebi nikad vise!
Verovatn je zbog toga i manje prometan
Zbog toga mi se ucinilo da je mozda Ibarska manje zla opcija, jer bar je glatka ko staklo,
obelezena, i sirina je dovoljna da se u jednoj traci auto pretice bicikl sasvimbezbedno.
Zbog kolicine vozila nikako nije tiho i prijatno iskustvo, ali isao sam par puta i nije mi bilo tako strasno kako to svi opisuju.
Ali eto, pitanje je otvoreno pa bih zeleo da cujem komentare i predloge na tu temu.
Ako su ljudi ipak radiji da idu preko Uba, nema problema, neka i te rupe budu deo izazova
Naravno pre samog breveta cu obici trasu, i videti kakvo je konkretno stanje u to doba godine,
nadam se da ce putari do tada vec obici i taj put pa zakrpiti posledice zimskih carolija.
Pokusavao sam da trasu negde drugde provucem, cak i da se opet vraca Mladenovackim putem preko Avale,
ali nesto nikako nisam mogao da uklopim kilometrazu, a i najkrace preko ibarske je opet preko 25km viska, sto je jelte bar sat vremena dodatnih u proseku.
Ajde opet cu se poigrati mapom, pa probati da preprecim negde ranije, a da to nije preko neke sumadijske cuke poljskim putem
Ne znam kako se uklapaju termini ali isto predlog za Randonneurs Srbija 2012 je da počne od aprila.
Dobro zapazanje. Daleko je komfornije ako serija pocinje bar jedno mesec dana kasnije.
Medjutim za PBP godinu, kao sto je ova 2011 svuda pocinju ranije,i raspored je stisnutiji iz razloga da se serija mora kompletirati do kraja Juna, kako bi se mogli prijaviti za PBP do kraja Jula (ili tako nekako)
Raspored sam kombinovao tako da u slucaju nekog kome je bas stalo da se kvalifikuje za PBP,
u slucaju da ima neuspeh na jednom brevetu kod nas, ima sansu da isti zavrsi u Sloveniji,Hrvatskoj ili Bugarskoj.
U slucaju 400k u Bugarskoj ima 10 i 24 Maja, a 600k 4 i 25 Juna.
U Hrvatskoj 400k 7. Maja a 600k 4. Juna.
U Sloveniji 400k 30.Aprila a 600k 28. Maja
Madjarska stoji u kalendaru, ali svi termini prazni ? (mozda ce biti dodati naknadno)
Pozdrav!