Gdje mogu pogledati informacije o predstojecem brevet 200?
Nije ti dosta onaj proslogodisnji
Postavljeno 19 April 2017 - 04:24 PM
Postavljeno 24 April 2017 - 08:53 PM
Vreme je bilo odvratno, nije kiša toliko pravila problem koliko strahovita hladnoća i snažan vetar ceo dan. A i voda, bare i blato odozdole, ceo dan sam bio mokar i smrznut. Oko Fruške par stepeni iznad nule, za mene mučenje. Više ne vozim u ovakvim uslovima. Vidimo se na 300 i 200k u maju i obavezno na 200k Kopaonik, da probam i to.
Ja sam od ovog breveta očekivao da bude lakši i brži, jer mi je na papiru tako izgledalo, samo dva uspona u odnosu na jesenja 4 prelaska preko Fruške. Mahom ravno, i zamišljao sam veći deo breveta uživanciju i jurnjavu u velikoj brzoj grupi. Ispalo je mnogo drugačije, nisam ni startovao s prvom grupom već 20 minuta kasnije dok sam se prepakovao i doručkovao čekajući da stane kiša. A videvši sad ovaj snimak i nebitno je i onako bih ubrzo otpao hahah
Jesenji mi je bio lakši i pored Zmajevca i Iriškog i završio sam ga za dva sata manje. Ali bilo je i sada pozitivnih stvari, novi ljudi, prijatna ekipa, bogata okrepa u Šapcu i vrhunski burek s čokoladom koji sam s uživanjem slistio u vozu, na koji sam jedva stigao par minuta pre polaska uleteo onako blatnjav i ja i bajs. Na Banstolu kad sam skontao da možda neću ni stići na zadni voz morao sam da napustim grupu i pun gas poslednjim atomima snage, uleteo u pekaru tutnuo karton organizatoru, maznuo sledovanje bureka i nisam stigao ni do druga po stvari nego mu javio da mi potrpa u ranac i da me čeka ispred zgrade da pokupim ko ovi na turu kad kupe musette
Bespotrebno na vrat na nos, nije im tačan red vožnje na sajtu. Posle mi kondukter reče da taj u 8 nije poslednji voz.
Slike nemam, samo jednu u Buđanovcima kod table da se ovekovečim jer je poznato mesto.
Postavljeno 25 April 2017 - 02:04 PM
Nećemo da demotivišemo buduće učesnike...
Kada smo krenuli bilo je oko 6-7 stepeni, što ne bi bilo strašno da nije bilo vetra i kiše.
Sve je bilo manje-više u redu dok se nije završio spust sa Fruške gore. Kiša je prestala, ali smo do Šapca dobili bocni, a povremeno i čeoni vetar.
Kako je vreme odmicalo uslovi su bili sve bolji, vetar je pomalo pomagao, a imali smo i sunčane periode.
Na potezu SP - Slankamen je povremeno bilo baš jakog bočnog vetra, uz blagu kišu oko Novih Karlovaca.
Od Slankamena ka Beškoj smo imali čeoni vetar, a prva grupa čak i grad. Sledio je uspon kod Čortanovaca, i rastresanje svakog mišića i celog bicikla na spustu ka Sremskim Karlovcima.
Kao što Gadjan reče, brevet je bio teži u odnosu na ranije rute koje su imale teže uspone na FG.
Možda ja nisam merodavan jer sam vozio prehlađen, a i najduža vožnja ove godine mi je bila negde oko 65km.
U svakom sličaju je brevet bio drugačiji od dosadašnjih.
Postavljeno 11 July 2017 - 07:57 AM
Hajde dok je vreme da ovde pitam par stvari što mi je bitno, pošto se u facebook grupu ne uzdam baš previše.
Zna li neko kako stići do Kraljeva do 8-9 ujuitru? Od vozova izgleda nema vajde koliko sam shvatio. A nešto ne vidim ni odgovarajuće autobuske polaske u redu vožnje. Sve nešto tek od 7 i putuju čitavih 3 sata... Moralo bi da ima. Moraću lično do autobuske, kao i uvek.
Kako izgleda uspon na Kopaonik iz Brusa? Jel to kroz šumu kao što ja zamišljam? Da ne prži sunce u glavu?
Kakve su temperature gore u ovo doba, da li je potrebno da vukljam šuškavac za spust?
0 članova, 3 gosta, 0 anonimnih korisnika