https://ridewithgps....routes/10614467
Jel ide neko od forumaša na ovaj sremski 200k sad u nedelju? Čisto da znam dal da očekujem nekog. Jer tamo na startu u gužvi, sa onim kacigama i naočarama ne bih ni rođenog brata prepoznao
Postavljeno 27 September 2016 - 05:13 PM
Jel ide neko od forumaša na ovaj sremski 200k sad u nedelju? Čisto da znam dal da očekujem nekog. Jer tamo na startu u gužvi, sa onim kacigama i naočarama ne bih ni rođenog brata prepoznao
Postavljeno 27 September 2016 - 08:20 PM
I da li je neko upućen, kako sad ide sa vozovima (konkretno NS-Inđija) ima li kašnjenja, koliko je pouzdano...
Jako jako dugo nisam koristio usluge cenjene nam železnice, a mislim da ću ih i ovaj put preskočiti. Verovatno ću ujutru biciklom, vidim ima samo 34km
Postavljeno 28 September 2016 - 01:12 AM
Ja sam vozio prolecnih 200k i proslogodisnjih jesenjih 200k, ali sam odlucio da ovogodisnjih jesenjih 200k propustim. ISkreno, ne zulja mi se vise dupe na MTB-u po asfaltu
Sto se tice voza, koliko sam cuo ide to ok, nisu brzi al stizu.
BAci pogled: http://www.srbvoz.rs/redvoznje.html
Postavljeno 28 September 2016 - 05:06 AM
I da li je neko upućen, kako sad ide sa vozovima (konkretno NS-Inđija) ima li kašnjenja, koliko je pouzdano...
Jako jako dugo nisam koristio usluge cenjene nam železnice, a mislim da ću ih i ovaj put preskočiti. Verovatno ću ujutru biciklom, vidim ima samo 34km
Postavljeno 28 September 2016 - 06:12 AM
Klik gde je obelezen bicikl moze
A u glavi ništa, samo žica drži uši da ne otpadnu.
Postavljeno 28 September 2016 - 07:59 AM
Gledao sam već red vožnje nego reko da mi neko to potvrdi da će voz zaista i doći. Vreme polaska mi ispada od prilike isto bilo da idem biciklom bilo vozom (morao bih onim u 6:17) samo ne bih pedalao bezveze tih 34km od NS-a u praskozorje po najvećoj hladnoći. Samo da ne kasni.
Raspitaću se još na železničkoj. Vidim obeleženo je da mogu i bicikli, samo da ne bude popunjeno tih par mesta jer mož' da bude u istom vozu još brevetaša sa severa.
Postavljeno 28 September 2016 - 10:10 AM
Pa ako se jave kiza i zlaja, oni su jedine masinovodje za koje znam sa foruma, mozda mogu da ti potvrde, kiza je doduse sad na vukovom spomeniku neki dispecer, vise ne tera ćiru.Gledao sam već red vožnje nego reko da mi neko to potvrdi da će voz zaista i doći. Vreme polaska mi ispada od prilike isto bilo da idem biciklom bilo vozom (morao bih onim u 6:17) samo ne bih pedalao bezveze tih 34km od NS-a u praskozorje po najvećoj hladnoći. Samo da ne kasni.
Raspitaću se još na železničkoj. Vidim obeleženo je da mogu i bicikli, samo da ne bude popunjeno tih par mesta jer mož' da bude u istom vozu još brevetaša sa severa.
Postavljeno 28 September 2016 - 01:32 PM
Koristio sam takav vid prevoza krajem maja (relacija NS-BG).Vozovi su tacni i bilo je mesta.Kada sam usao u vagonu su bila jos 3 bicikla.Bez problema je stao i moj.
Kartu kupi na salteru pola sata pre polaska.Doplata od 100 rsd placas kondukteru.Za neverovati je ali "obelezeni" vozovi sibaju i preko 100 km tako da si vrlo brzo u Indjiji.
Postavljeno 03 October 2016 - 01:37 PM
Kako je bilo?
Ja sam prvi put za ovo cuo kada je Gadjan postavio to pitanje na vrhu, pa sam se bio napalio da pokusam ali se isprecilo vreme sa sinom. Ceo petak i subota ludnica, trcanje okolo i ucenje da vozi bicikl (do skoro nije hteo) i u subotu uvece ne bih legao pre ponoci... ionako premalo spavam i stalno sam umoran, pa ovaj put nista nije bilo. Sledeci put, nadam se.
Htedoh juce da izvozim 200km cisto da vidim kako bi to islo i za koje vreme to mogu da uradim - od Beograda do Bele Crkve i nazad - ali sam kod Kovina odustao zbog vetra, odvalio me na tom pravcu od Panceva. A i prijatelj je imao dobar rucak u selu kod Smedereva haha (uzgred, ne idem vise smederevcem ka Beogradu uvece, ono je horor).
Postavljeno 04 February 2017 - 10:51 PM
Postavljeno 19 April 2017 - 09:35 AM
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika