Ovih dana mi je baš dosadno, pa sam se bacio na razmišljanje kako da zakačim ceo bajk na stalak da mu i prednji točak stoji u vazduhu, i došao na rešenje da samo okrenem biciklu na drugu stranu
Uzeo sam 25.4, 27.2 i još treba da nabavim 31.6 za moju biciklu i samo stavim na stalak, skinem šticnu sa bicikle i zakačim ram na ovu što je već na stalku. Pošto me jelte mrzi da pravim zaštitu protiv grebanja šticne, ovako je mnogo jednostavnije, + mogu jako da je stegnem bez straha da ću da je iskrivim, ogulim i sl. Pošto sad bicikla celom težinom stoji na stalku, tek sam sad primetio koliko je stabilan. Bukvalno sve može da se radi na bicikli. Ono što nisam napisao, a verujem da i još nekog zanima, je cena koliko me je koštao stalak. Cena je, bar ja mislim smešna obzirom koliko se dobija. Cevi oko 600 dinara, 2 elektrode za aparat (to sam imao kući pa nisam kupovao, mada mislim da su stotinak dinara), šrafovi i navrtke 100, ploča za brusilicu ~200 din, ~300 grama farbe i jedan sat posla. Jedno vreme sam razmišljao o onim fensi Park Tool stalkovima, ali baatee 100 ojra
Evo i par sličica:
[attachment=3]Image(704).jpg[/attachment]
[attachment=2]Image(705).jpg[/attachment]
[attachment=1]Image(707).jpg[/attachment]
[attachment=0]Image(712).jpg[/attachment]
.