Ebaj ga, onaj gumeni deo od naocara sto stoji na nosu mi se raspao pa sam uzeo pistolj za lepak i napravio nesto slicno.
Postavljeno 27 December 2016 - 02:25 PM
Postoje pistolji za "niske" (~120 stepeni celzijusa) i "visoke" (~200 stepeni celzijusa) temperature pa shodno tome i stapici sa lepkom. Oni za nize temperature su za dekorativno i privremeno lepljenje na osetljive materijale (tekstil, stiropor, plastika, elektronika...) oni za vise temperature su za jace lepljenje (drvo, metal, keramika...). Postoje i stapici sa lepkom za odredjene materijale karton, drvo, metal, keramika. Kad prvi put kupimo pistolj za topli lepak obicno je to najjeftinija verzija iz vobi ili samUradi koji rade na niskoj temperaturi i sluze uglavnom za ukrasavanje.
Videcemo dokle ce ovo budzenje da traje.
(link)
Postavljeno 27 December 2016 - 02:57 PM
Ovo za pistolje i plastiku nisam znao, jos jedna nova stvar koju sam naucioPostoje pistolji za "niske" (~120 stepeni celzijusa) i "visoke" (~200 stepeni celzijusa) temperature pa shodno tome i stapici sa lepkom. Oni za nize temperature su za dekorativno i privremeno lepljenje na osetljive materijale (tekstil, stiropor, plastika, elektronika...) oni za vise temperature su za jace lepljenje (drvo, metal, keramika...). Postoje i stapici sa lepkom za odredjene materijale karton, drvo, metal, keramika. Kad prvi put kupimo pistolj za topli lepak obicno je to najjeftinija verzija iz vobi ili samUradi koji rade na niskoj temperaturi i sluze uglavnom za ukrasavanje.
Videcemo dokle ce ovo budzenje da traje.
(link)
Postavljeno 27 December 2016 - 10:38 PM
A u glavi ništa, samo žica drži uši da ne otpadnu.
Postavljeno 14 April 2017 - 04:42 PM
Primetio sam da u nekim servisima ne koriste poseban drzac za centriranje tockova, vec samo obese bajs na nesto improvizovano i centriraju, a paknovi su im pokazatelj...
Ovo je malo ofrlje i na brzaka, jel da? Pretpostavljam da nemaju bas vremena da odvoje po 15min na svaki tocak i dovedu ga do savrsenstva, pa ovako rade sto je brze moguce zbog drugih ljudi...
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika