Pridruzicu se temi mojim majstorijama, doduse taze bicikliste. Popravljam, stelujem, pravim sve sto mogu alatom koji imam. Namenski alat za bicikle jos nisam nabavio te lanac neki dan skratih i sastavih uz pomoc brusilice, cekica, papagajki i super je ispao. Alata imam jer se bavim nekom proizvodnjom, rezem laserom, imam farbaricu, pravim svasta nesto za decu. Neki dan sam starcu zamenio pedale, taj lanac, paknove, nastelovao, ocistio, videh kako sve to nije toliko tesko te sam resen da u buducnosti nabavim polako sav alat, napravim stalak za servis i centriranje, cisto za sebe, porodicu i komsiluk (nas 4 u kuci vozi plus 5-6 komsija). Sledeci posao koji hocu da uradim je da unapredim zeninu biciklu sa 6faza na 7faz sa mega rangeom, a to prvo treba da provalim sta i kako. Znam da ce mi trebati i alat i znanje, tj Venera i Google:)
Sebi napravih drzac za mobilni i hackovah cree lampu kako bi koristila mobilnu bateriju - dodatna baterija usb 5V 3000 mAh. Baterija je zgodna jer daje i telefonu dodatnu automomiju za gps, muziku a moze i napajati lampu. Na slici ispod je uradjeni drzac i lampa sa baterijom. Torbice su dve kineske od 200 kinti nabudzene mesto neke odgovarajuce. Znam da je ruzno al sta cu kad je to jace od mene:)