Bezveze.. pošta nam se raspada. Nije trebalo da poručim na ovu adresu, kao što već odavno ne poručujem s alija. Dve godine imam problem, više mi ne stigne nego što stigne. Izmenjalo se 5 poštara, ili kradu ili ni ne nose, te kineske bez praćenja propadaju u zemlju, džabe sam i išao u poštu više puta na blef da vidim ima li šta. Na drugu adresu kod drugara u BG uredno stiže, a takođe i na adresu u selu eno stiglo mi svih nekoliko.
Ovo je imalo tracking a i nije sitan iznos pa sam mislio da će i ići na carinu i sigurno stići. Ova adresa je firma, koja radi 24h i ima interfon, a i sanduče. Prve dve godine je sve normalno stizalo, nikad papirići nisu ostavljani u sanduče (niti sada) poštar je uvek zvonio i ostavljao nekome sve. Dok se nisu izmenjali i došla korona pa praktično prestali da rade. Očigledno nije ni pokušana dostava, a tu je i broj telefona. Ono kad se onomad malo digla prašina pa kad su ih stisli, samo tada i nikada pre i kasnije su me više puta zvali na telefon da imam kineske pošiljke i uredno sam ih preuzimao u pošti. Drugačije u ovoj državi očigledno ne može bez pištaljki i pobune.
Inače Francuzi su ispali korektni i poslali ponovo danas. Sad ću pratiti tracking status svakodnevno ko debil, pa kad vidim da je stiglo, ako opet ne donesu tj ne pozvone na interfon niti ostave papir niti pozovu ići ću tamo da im se prvo načestitam, a onda da preuzmem.