Motokros (KTM) vs DH Bike
Started By
Rebell-78
, Nov 27 2010 02:08 PM
9 odgovora na ovu temu
Postavljeno 27 November 2010 - 05:36 PM
Samo se vi lozite . Na nekoj drugoj stazi ne bi bilo ovako. Mnogo tu stvari igra ulogu a ne samo da li je bicikl ili motor. Bicikl je konstruisan SAMO za jucranje niz brdo a moto kros motocikl i za sve ostale stvari. Konstrukciono bicikl je u prednosti, plus sto je uvek mnogo lakse upravljati i kontrolisati lakse i slabije vozilo... Neko vec rece da covek vec zna stazu pa je na pola staze bio u zaostatku... Nije bas sve kao sto izgleda .
.
Postavljeno 27 November 2010 - 06:00 PM
Slazem se sa Zaretom.
Koliko bike i motor imaju zajednickog, jos malo vise se razlikuju. Redovno sa drugarom idem na neku planinu. Ja vozim MTB a on KTM 525EXC. Ima delova gde mi on pobegne, a ima delova gde me on ne moze stici. Pored toga, taj 525exc je tezak oko 110kg, tako da treba njime i ovladati.
I na kraju, ako još ko ima drugara, kuma ili koga već a vozi motocross, preporučio bih mu zajedničku vožnju, zanimljivo iskustvo!
Koliko bike i motor imaju zajednickog, jos malo vise se razlikuju. Redovno sa drugarom idem na neku planinu. Ja vozim MTB a on KTM 525EXC. Ima delova gde mi on pobegne, a ima delova gde me on ne moze stici. Pored toga, taj 525exc je tezak oko 110kg, tako da treba njime i ovladati.
I na kraju, ako još ko ima drugara, kuma ili koga već a vozi motocross, preporučio bih mu zajedničku vožnju, zanimljivo iskustvo!
'Pain is temporary... quitting lasts forever'
Postavljeno 27 November 2010 - 07:28 PM
Allex kaze na Bojanov komentar:
postavlja se pitanje:da li je Knight posteno izgubio svoj KTM??
Ne verujem da bi iko od onih koji prate "onu" temu
imao ista protiv da makar i na "prevaru" izbacimo
kvadovce/krosere iz NP FG
Kazu da je u opkladama
jedan uvek kvaran,
zna da ce da pobedi
postavlja se pitanje:da li je Knight posteno izgubio svoj KTM??
Ne verujem da bi iko od onih koji prate "onu" temu
imao ista protiv da makar i na "prevaru" izbacimo
kvadovce/krosere iz NP FG
Kazu da je u opkladama
jedan uvek kvaran,
zna da ce da pobedi
Postavljeno 27 November 2010 - 09:21 PM
OVO JE TOTALNA NEBULOZA.Koliko god deluje zanimljivo ova trka se vozi sa dva tipa vozila.Jedno ima 100 kg a drugo 15 kg.Bez obzira na sve to,lik sa motorom upralja mnogo teze nego lik sa DH bajsom,tako da mora ranije da koci a i treba savladati prepreke sa 100 i kusur kg gvozdja,MOTOR NIJE IMAO VREMENA ZA UBRZANJEM.Ajde nek se trkaju Kancelara ili Lens sa Rosijem ili Michael Duhanom..kLIKP PO SVEMU JESTE ZANIMLJIV,ali je i nerealan.U pitenju je samo DH staza bez uzbrdica,i verglanja.
puno znoja,malo krvi
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika