Haha, ma moooože, nije da ne može drumašem, samo.... Lako je tuđim q..cem koprive mlatiti.
Vaše MTB avanture (foto)
Postavljeno 10 July 2021 - 03:13 PM
Dobrča iznad Tržiča. Fantastični spustovi ali svi težki i strmi sa puno tehnikalija. Ovde nema vremena za kokice.
Postavljeno 10 July 2021 - 03:31 PM
fotka 2, zanima me sta predstavljaju brojne oznake? Ime/broj staze, udaljenost u km/minutima ili nesto trece?
Da, to je broj staze/puta. Velika večina ovih bajkerskih oznaka te vozi po makadamskim putevima i kolovozima/polskim putevima. A ponekad i po asfaltu, ali uvek po stranskim putevima gde ima manje saobračaja.
Za sada su (markirane planinske) staze u veliki večini (skoro sve) zabranjene za mtb,
Ali zakon je za to da se krši, zar ne?
Postavljeno 12 July 2021 - 07:21 AM
Poseta 3. planina iznad/oko Zagorja ob Savi, sa završetkom u bajk-parku Cilenca Trails.
Sve ovo hoću da pitam - na znaku za stazu piše zahtevna, a opet ceo je znak plave boje, jel to načelno boja za biciklističke staze pa zato? Pošto bi meni nekako logika bila da je zahtevna makar crvenom ako ne i crnom bojom obeležena? I ako si se spuštao tuda koliko je ta zahtevna zapravo zeznuta, u smislu postoje neki veći dropovi ili tako nešto?
Postavljeno 12 July 2021 - 12:09 PM
Brate, gde on vozi bicikl, tu ni divokoze ne smeju da prođu...Sve ovo hoću da pitam - na znaku za stazu piše zahtevna, a opet ceo je znak plave boje, jel to načelno boja za biciklističke staze pa zato? Pošto bi meni nekako logika bila da je zahtevna makar crvenom ako ne i crnom bojom obeležena? I ako si se spuštao tuda koliko je ta zahtevna zapravo zeznuta, u smislu postoje neki veći dropovi ili tako nešto?
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Postavljeno 13 July 2021 - 09:18 PM
Opet trans Karavanke. Danas produžio prečenje sa planine Dovška Rožca sve do Planina Seča (skoro 20km) po više ili manje starom graničarskom putu po grebenu između Slovenije i Avstrije, a ostalo po stazama pod grebenom, pošto bi se na same vrhove bajk nosilo (a toga se sa e.bajkom ne idem).
Postavljeno 13 July 2021 - 09:34 PM
Sve ovo hoću da pitam - na znaku za stazu piše zahtevna, a opet ceo je znak plave boje, jel to načelno boja za biciklističke staze pa zato? Pošto bi meni nekako logika bila da je zahtevna makar crvenom ako ne i crnom bojom obeležena? I ako si se spuštao tuda koliko je ta zahtevna zapravo zeznuta, u smislu postoje neki veći dropovi ili tako nešto?
Ja sam video za sve 3 staze znake plave boje ... možda so si dečki iz Zagorja odabrali ovu boju za 'markiranje' staza u Trail Parku. I onda sa rječima objasnili koliko je staza zahtevna, Da, slažem se .. svugde je skala crna/crvena/plava/zelena.
Sve ove staze nisu težke ... više ili manje u stilu ovih novodobnih ''bandalanda'' (meni osobno je to malo dosadno) + koja mala đampa... (super!)
Glavna linija ima puno tejblova i par stvarno velikih skokova (gap).
Postavljeno 13 July 2021 - 09:39 PM
Day 2.
Ne postoje reci kojima se moze docarati ova lepota, raj na zemlji..
Ali-Pašini izvori, Savino oko, Dolina Grebaje.
Vlada, do koje visine se može sa bajkom?
Ima kojih ogranečenja pošto je nacionalni park?
Ambient je stvarno samo za ''stoj i gledaj'' ...
Postavljeno 14 July 2021 - 10:43 AM
Vlada, do koje visine se može sa bajkom?
Ima kojih ogranečenja pošto je nacionalni park?
Ambient je stvarno samo za ''stoj i gledaj'' ...
Divan i prelep kraj.
Nema nikakvih ogranicenja, prvi dan smo isli do nekih 2200 mnv.
Drugi dan je dosta lakse i niza visina do 1200 mnv.
Svakako od mene topla preporuka
Postavljeno 15 July 2021 - 08:51 PM
Postavljeno 20 July 2021 - 03:57 AM
And now something completely different
Postavljeno 25 July 2021 - 12:59 PM
Postavljeno 25 July 2021 - 05:04 PM
And now something completely different
3 članova čita ovu temu
0 članova, 3 gosta, 0 anonimnih korisnika