Vaše MTB avanture (foto)
Postavljeno 14 January 2020 - 12:16 PM
Провозах се данас својим првим брцким бајсом до оближњег брда, Поповице, прекопута тврђаве Сокоград ... Значи моја прва мтб авантура ... Чак сам и страву био укључио, ал сам после заборавио да је искључим, па је уредно убележила и спуст низ асфалт до града, возикање по центру у потрази за црним лебом ...
Postavljeno 15 January 2020 - 04:48 PM
Окаснио сам. Планирао сам да кренем око девет, али нисам успео због обавеза...
Било је баш хладно јутро, око -6 кад сам кренуо, таман како треба ... али пробило је сунце пре него што сам се некако једва успентрао до Поповице, и отопило иње ... А на Поповици лудило, с једне стране се Сокоград дави у бањској смогчини (7. фотка), а са друге кућица на врху Поповице окупана сунцем (назире се иза бајса на 8. фотки )
Него, којим се коефицијентом множи ових 5,8км ? Матор, неспособан, ван форме, почетник на прагу педесетих ... винтиџ фул - сус без локаутова ... хммм ... то му дође негде 58 равничарских километара на лаганом друмашу ( с' ветром у леђа ) за млађахног момка у топ форми ...
Postavljeno 18 February 2020 - 09:36 AM
Nije tezak trek, taman za pocetak sezone 37km. Sad cu da vidim da li imam trek pa saljem.Kad vidim ove fotke nedostaje mi mtb
Bas lepe boje i predeo. Jel imas trek? Ako nije mnogo zahtevma staza (tako deluje), da probam nekom prilikom.
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
Postavljeno 24 February 2020 - 06:36 AM
Planina u februaru, planirana ruta je izmenjena zbog snega.Ostali su nam snezne staze, snezni nameti, nabujali potoci...ma savrseno za nas zaludjenike.
Divan dan na obroncima Maljena(Divcibara)
Postavljeno 24 February 2020 - 06:40 AM
Blago vama zapadnjacima. Mi smo ove zime sneg videli uglavnom samo na fotografijama. Presušili izvori koji nikada ranije nisu presušivali ... pocrkaćemo žedni ...
Postavljeno 24 February 2020 - 03:35 PM
Skromno mogu reci prava MTB avantura.
Planina u februaru, planirana ruta je izmenjena zbog snega.Ostali su nam snezne staze, snezni nameti, nabujali potoci...ma savrseno za nas zaludjenike.
Divan dan na obroncima Maljena(Divcibara)
MLoooogo lepo
when you look into abbyss, the abbyss looks into you www.bikecologic.com
(kad pogledas u Bezdan, Bezdan pogleda u Tebe) www.facebook.com/bikecologic
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika