Vaše MTB avanture (foto)
Postavljeno 23 April 2015 - 04:13 PM
Urban mtb
@Vanja: uživancija je uvjek ... samo da ne visim na poslu ili kod kuče sa ženom koja ima pms
Postavljeno 28 April 2015 - 11:17 AM
Slika i prilika staza po Fruskoj Gori ( spust u kontinuitetu od 100-150 metara je postao misaona imenica)
Tokom protekle godine naglo je povecana seca i izvlacenje stabala sto traktorima sto marvom.Ako se nastavi ovim tempom za 5 godina ce samo cupkati travicu...
Sem unistenih staza Frusku Goru su obogatili i sklepanim stalama za konje (miris naravno ukljucen),sarplanincima vezanim za dugacke sajle,raznjima na kojima se vrte prasici i jagnjici i dindrlaka muzikom iz traktora...naravno sve to uz neprijatne poglede "domacina" u maskirnim prslucima koji sede pored svojih motornih testera...
Srce me boli kada vidim sta rade...
Izvinjavam se sto sam pokvario ovako lepu temu
Postavljeno 04 May 2015 - 06:04 PM
Kako nadjete sve ovo?
MTB nije samo furanje i uživanje. Barem za mene.
Ja puno mog slobodnog vremena potrošim u istraživanju po planinskim mapama i naravno po opisima planinskih puteva na internetu.
Možda sam se u poslednje vreme malo 'smirio' (je*iga, sad sam oldtajmer).. ali .. od uvjek je više od 30% fura, koje sam napravio godišnje, bile 'put u nepoznato' sa ciljem istraživat. Meni je ovo bit mtb-ja, istraživanje, a ne nabijanje ene i te istih par trejlova ko da sam malo retardiran .
I naravno ... dosta puta smo pronašli prave je*ačke destinacije i si obliznuli svih 10 prstova, a bilo je i potpunih zaje*a o kojih se ne govori ništa i su sahranjene i zaboravljene duboko u našo podsvesti
Eto ... toliko na kratko. O tome bi se moglo debatirat kasno u noč
btw--> * = B
Postavljeno 04 May 2015 - 06:09 PM
Mislim da su to slike samog autora posta
Da, naravno, fotke su sve moje ..
Mislim, da je Psihopata mislio na staze i trejlove ... Ok,možda sam pogrešno interpretirao njegovo pitanje.
Ako jesam .. se izvinjavam nad 'romanom' kojeg sam napisao
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika