Vaše MTB avanture (foto)
Postavljeno 09 December 2010 - 08:55 PM
E stvarno ima i kod nas prelepih predela, znam kada tata donese slike sa planinarenja imas utisak kao da je isao na drugu planetu, a ono sve Srbija ...mene nekako uvek mrzi da slikam dok se vozim, a cesto nosim aparat eventualno kada je pauza .Ima naravno i kod nas lepih predela, ali treba do njih i stići, a onda i slikati.
Postavljeno 12 December 2010 - 07:19 PM
Ne poznajem zemlju koja nebi imala lepih predela...znam kada tata donese slike sa planinarenja imas utisak kao da je isao na drugu planetu...Ima naravno i kod nas lepih predela, ali treba do njih i stići
I baš takve tate je potrebno slušat i ispitat, gde su predeli koji bi bili bajkabilni. Od tog trena dalje je samo od nas odvisno dali imamo 'muda' da se bacimo u takvu avanturu Naravno, na takvim avanturama (u nepoznato) ima i puno 'za*eba' ali ... homo sapiens je poznat po tome da zapamti samo dobre/lepe stvari
Gde smo ostali? Ah, da ...
Sneg, sneg, sneg!!!!
Postavljeno 12 December 2010 - 08:58 PM
a o Schpytzyo-vim slikama necu da komentarisem, svaki komentar je nepotreban. =D> =D> =D> =D> =D>
Postavljeno 13 December 2010 - 08:49 PM
nabacices mi komplekse,necu smeti u voznju da krenem
za'ebavam se,samo nastavi,ja ti predlazem da otvoris posebnu temu samo za tvoje slike.
bacicu i ja neke slike ovih sneznih dana kada se svi krste sto vozim zaledjenim ulicama.. mozda i u prirodu neku skoknem ali mrzi me sam.
Postavljeno 15 December 2010 - 04:59 PM
@Opiate43: ti samo stavi tvoje fotke...
btw, možda jedan dan snimim helmetcam mojeg puta na posao . Bez obzira kakvo je vreme idem bajkom. I baš sada je jevih 20min furke ludih i nezaboravnih
Postavljeno 28 December 2010 - 03:56 PM
Postavljeno 08 January 2011 - 08:03 PM
To vam je odlična lokacija ...
Super fotke!
Postavljeno 08 January 2011 - 08:11 PM
Sad na proleće planiramo da malo doteramo stazu, znači ubacujemo nekoliko elemenata, što drvenih, što zemljanih... i ako sve bude išlo kao što smo planirali, za nekoliko meseci ćemo imat jednu skladnu DH/FR stazu, od cirka 1300m dužine.
Postavljeno 08 January 2011 - 08:27 PM
(zbog izgrade objekata na stazi)
Postavljeno 08 January 2011 - 08:46 PM
Imate koje komplikacije sa planinarima?
Dosad nismo imali takvih problema. Jednom kad smo bili tamo, sreli smo čoveka koji je napravio stepenice kroz pećinu (za turiste, pešake) i on je bio oduševljen time što mi radimo, a i dogovorili smo se da ćemo mi paziti na stepenice, a on na naše sprave (pre ulaska u pećinu ima shore od ~5m, i jump iz pećine). A sa šumarom hoćemo da se nađemo jednom, čisto da kažemo šta radimo (inače gledamo da rušimo što manje drva, da nemamo problema sa njim). Sa planinarima/pešacima nemamo problema, jer staza ima samo do pećine, a dalje od toga je bila samo jedna zarasla staza koju smo mi očistili. A do sada smo nekoliko puta sretali pešake koji su došli da vide pećinu, i nikad nisu bili negativni prema nama.
A imali smo već jedno celodnevno oklupljanje na stazi, kad su došli drugari bajkeri iz Subotice i iz Beograda, bilo nas je oko 20 (i jedno 10-ak XC vozača iz NS-a). Tada nas je jedan lik iz Rakovca izvlačio na vrh brda traktorom ceo dan, i on nam je ponudio da bismo čak mogli spavati u lovačkom domu.... Tako da, generalno, imamo dobre odnose sa lokalcima, što je super, jer bez njihove podrške ne bi mogli ništa da radimo!
Postavljeno 10 January 2011 - 03:45 PM
Druzenje mtb-a i drumasa
Kruzni put oko jezera:
6 članova čita ovu temu
0 članova, 6 gosta, 0 anonimnih korisnika